Franchise

The Wax Bar Rotterdam

The Wax Bar heeft ruimte voor gedreven ondernemers die kwaliteit van hun producten en tevredenheid van klanten belangrijk vinden.

Voor meerdere plaatsen in Nederland zijn wij dan ook op zoek naar gemotiveerde en enthousiaste franchise ondernemers die onze formule willen versterken.

  • Ben jij die gedreven ondernemer (in spe) die deze uitdaging aan durft te gaan?
  • Ben jij bereid een investering te doen in je eigen onderneming?
  • Geen ervaring met waxen? Geen probleem, dit is niet vereist. Je moet hier wel een grote interesse in of affiniteit mee hebben.
  • Ben je een flexibel en energiek type zonder 9-tot-5 mentaliteit?

Dan zou jij die ondernemer kunnen zijn die wij zoeken!

Bij The Wax Bar krijg je als franchisenemer ondersteuning op alle vlakken. Inclusief een gedegen opleiding.

Natuurlijk ga je gebruik maken van de gebruik maken van de bewezen formule van The Wax Bar. Daarnaast van onze faciliteiten als de overzichtelijke website, online booking, marketing activiteiten en de kennis en ondersteuning van zeer ervaren mensen.

Meer weten? Vraag onze brochure aan of stuur een bericht, onder vermelding van naam en telefoonnummer naar: Edith@thewaxbar.nl

of, check nu onze career page -> Franchisenemer

 

Heb jij een bestaande salon en ben je toe aan een nieuwe uitdaging?

Misschien is het franchise concept van The Wax Bar iets voor jou!

Je bestaande salon wordt door ons turn-key omgebouwd tot een complete The Wax Bar terwijl jij en je eventuele medewerkers door onze trainers worden opgeleid/omgeschoold naar Wax Technicians volgens het The Wax Bar concept.

Ben je geïnteresseerd of wil je meer weten? Vraag dan onze brochure aan of stuur een bericht, onder vermelding van naam en telefoonnummer naar: Edith@thewaxbar.nl

of, check nu onze career page -> Franchisenemer