Hollywood waxen: tell me more!

Hollywood waxen

Bij Hollywood waxing of een Hollywood wax behandeling wordt de gehele schaamstreek gewaxt. Vanaf de voorkant van de venusheuvel naar het midden en helemaal naar de achterkant wordt de schaamstreek onthaart. Deze wax methode wordt steeds populairder en is, zoals de naam al doet vermoeden, overgewaaid uit Amerika. 

Verschil tussen Hollywood waxen en een Brazilian wax

Een Hollywood wax is te vergelijken met een Brazilian wax. Het verschil tussen Hollywood waxen en een Brazilian wax is dat bij een Hollywood wax altijd álle haartjes in de schaamstreek worden verwijderd. Bij een Brazilian wax kan ook de keuze gemaakt worden om een streepje haar op de venusheuvel te laten staan. Wanneer iemand tijdens een Brazilian wax dus kiest om alles weg te halen, kunnen we ook wel spreken van een Hollywood wax.

Hollywood wax tips

Onze tips voor een Hollywood wax behandeling verschillen weinig met onze algemene wax tips. We zetten de belangrijkste tips nog even voor je op een rijtje: 

  1. Laat de haartjes twee tot drie weken voor de behandeling groeien. 
  2. Bereid je huid voor op de Hollywood wax door de huid voor het waxen een paar dagen te scrubben.
  3. Tot 48 uur na het waxen adviseren we om de huid schoon te houden en warmte en wrijving zoveel mogelijk te voorkomen.
  4. Drie dagen laten kun je je huid twee tot drie dagen per week scrubben om dode huidcellen te verwijderen.

Hollywood wax voor mannen en vrouwen

Zowel mannen als vrouwen kunnen kiezen voor een Hollywood wax behandeling. Heb je interesse in een Hollywood wax behandeling bij The Wax Bar? Kies dan bij je reservering voor een Brazilian wax. Je kunt dan altijd nog tijdens de behandeling zelf kiezen om een streepje haar te laten staan. Onze Wax Technician zal informeren naar jouw wensen.