The Wax Bar Surpreme Wax

Vanaf begin mei werken we bij alle behandelingen met onze nieuwe Hot Wax: The Wax Bar™ Surpreme Wax. Dat betekent onder andere dat we je voor een aantal behandelingen zullen upgraden van strip wax naar Surpreme Hot Wax. Boek dus snel een nieuwe afspraak om het verschil te ervaren.

Met toonaangevende en gespecialiseerde Wax Bars is The Wax Bar™ altijd op zoek naar manieren om je nog beter (sneller, minder pijnlijk en met een nog mooier resultaat) te kunnen waxen.

Wil je weten wat de voordelen zijn van The Wax Bar™ Surpreme Wax?

  • Het is een unieke hot wax, die speciaal ontwikkeld is om op ieder huidtype succesvol te zijn, waaronder ook de gevoelige en allergische huid.
  • Deze speciale stripless hotwax klemt zich enkel om de haartjes heen – niet aan de huid. Het neemt kleinere haartjes gemakkelijker mee, wat zorgt voor een mindere belasting voor de huid en dus een gavere huid na de behandeling.
  • In de wax zit een speciaal serum. Dit is een exfoliant die er voor zorgt dat de huid een peeling krijgt tijdens het waxen. Dit zorgt voor minder ingegroeide haartjes na de behandeling en een gezondere huid.
  • In de wax zit daarnaast ook ginseng olie dat bekend staat om zijn verzorgende en huidherstellende werking.