(Almost) Full Body Wax

Ready for anything package

(Almost) Full Body Wax

Wil jij een glad en fris gevoel over je hele lichaam zonder last te krijgen van rode bultjes en stoppels? Met een full body wax bij The Wax Bar ben je in korte tijd in één keer verlost van alle lichaamsbeharing en geniet je van een gladde huid. De nakomende weken ben jij helemaal haarvrij!

Wat is een (almost) full body wax?

Tijdens een full body wax waxen wij je borst, buik, hele benen, schaamstreek, bilnaad, oksels, hele armen en rug. Uiteraard kun jij altijd kiezen om lichaamsdelen niet te laten waxen of juist toe te voegen aan jouw behandeling, zoals bijvoorbeeld het waxen van de wenkbrauwen of de bovenlip.

Waarom (almost) full body waxing?

Na een waxbehandeling blijven je haartjes minstens twee weken weg. Na vier tot zes weken kun je opnieuw een Ready for anything package behandeling inplannen. Een ready for anything package kun voor jou prettig zijn, omdat je, in tegenstelling tot het scheren en harsen van je lichaam, stukken minder last krijgt van rode bultjes en een geïrriteerde huid. Verzorg je lichaam na een behandeling goed om onze verzorgingsproducten, zoals een Aleppo Soap of Coconut Balm Care en geniet van een optimaal wax resultaat. Een full body wax is bijvoorbeeld ideaal als je in de zomerperiode lekker op vakantie gaat.