Waxen in Rotterdam

button (2)

The wax bar Rotterdam

The Wax Bar heeft meerdere locaties in Nederland. Ook wanneer je je wilt laten waxen in Rotterdam staan onze Barista’s en Wax Technicians voor je klaar. Neem gerust contact met ons op voor een afspraak bij The Wax Bar in Rotterdam. Wil je meer weten over de verschillende behandelingen die door ons worden aangeboden? Bekijk dan ons menu. Bij ons kun je onder andere terecht voor een bikini wax, oksel wax of brazilian wax in Rotterdam.

Waxen in Rotterdam

Wanneer je je wilt laten waxen in Rotterdam ben je bij ons aan het juiste adres. Onze Wax Technicians worden stuk voor stuk intern opgeleid en zorgen voor een super glad resultaat. Heb je vragen over de behandeling of een vraag in het algemeen? Wees gerust, wij beantwoorden je vragen maar al te graag!

Waxen vs. Harsen in Rotterdam

Vaak krijgen wij de vraag wat het verschil is tussen waxen en harsen. Beide zijn immers methodes om te ontharen. Er is echter een duidelijk verschil. Harsen is een verouderde methode welke vooral gebruikt wordt door schoonheidsspecialisten. Het grote verschil is het feit dat de hars zich aan de huid hecht. Hierdoor wordt bij het ontharen ook hard aan de huid getrokken. Onze wax hecht zich enkel aan de haartjes, wat resulteert in een minder pijnlijke behandeling.

Openingstijden

Maandag- 13:00 – 21:00
Dinsdag- 10:00 – 21:00
Woensdag- 10:00 – 21:00
Donderdag- 10:00 – 21:00
Vrijdag- 10:00 – 21:00
Zaterdag- 09:30 – 17:30
Zondag- Gesloten