Recensies

Reviews

The Wax Bar staat voor snelheid, hygiëne, kwaliteit en comfort. Wij willen onze service en behandelingen altijd verbeteren. Jouw ervaring tijdens je bezoek aan één van onze vestigingen is daarom erg belangrijk voor ons. Hieronder kan jij al jouw feedback, tips en ideeën aan ons kwijt, zodat we samen kunnen werken aan een nog beter resultaat voor in de toekomst.

Wat doen we met jouw feedback? Onze medewerkers van de Customer Support krijgen jouw review binnen, waarna zij deze zullen beoordelen en actie op zullen ondernemen. Het kan zijn dat onze Customer Support contact met je opnemen n.a.v. je review. Zo zorgen we samen voor de beste ervaring bij The Wax Bar.

Customer Support
Wij vinden het belangrijk dat je ons bij The Wax Bar altijd kunnen bereiken.  Als klant sta jij bij ons op nummer één staat. Daarom is onze Customer Support van maandag tot en met vrijdag bereikbaar van 09:00 – 21:00 en op zaterdag van 09:00 – 17:00 op 085-0403607 voor al jouw vragen. Spreken we jou snel? 

kim CS

Reviews

“Trek je knieën op, laat ze opzij vallen en spreid zo wijd mogelijk.” Dat is bepaald geen gebruikelijke tekst voor een eerste ontmoeting met een wildvreemde - maar bij The Wax Bar is dit heel normaal. Uiteraard weet je wat er gaat gebeuren als je voor het eerst je schaamstreek volledig laat waxen, maar toch is het nog wel een dingetje om met gespreide benen èn ongeschoren (want de haartjes moeten minstens 5 mm lang zijn) te gaan liggen, dus een dosis ongemak is niet vreemd. Maar omdat de medewerkster er zo normaal over doet, wórdt het ook normaal.
Rating:
Patricia | zaterdag 29 oktober 2022 - 01:36
Heel professioneel, schoon , verzorgd, de dame was vriendelijk en het meest belangrijke “ mijn dochter was heel treveden

Reactie toevoegen