Pretty again package

Jaw Line + Chin + Cheek + Upper Lip

Tijdens deze behandeling waxen wij de onderkant van je gezicht. Waar je normaal met scheren last van stoppels en kleine irritaties zou krijgen geniet je nu van een gladde en schone huid. Kom snel langs bij The Wax Bar!

Gezicht ontharen?

Door het waxen van het gezicht ben je in een handomdraai voor langere tijd verlost van de haartjes. Bij The Wax Bar kun jij je gezicht ontharen op een uiterst professionele manier. Wij verzorgen de opleiding van onze medewerkers zelf, waardoor jouw gezicht de volle 100% aandacht en zorg krijgt die het verdient.

Gezicht harsen of waxen

Het waxen van het gezicht doet helemaal geen pijn. Dat komt omdat we bij The Wax Bar gebruik maken van onze eigen unieke Supreme Hot Wax. In tegenstelling tot harsen doet waxen dus echt veel minder pijn. Het verschil tussen harsen en waxen is dat hars zich aan de haartjes en de huid hecht, waardoor de huid belast wordt. Bij waxen hecht de wax zich alleen om het haartje. Hierdoor doet het veel minder pijn als jij je gezicht laat waxen en belast jij je gezichtshuid minder met een waxbehandeling dan als je kiest voor harsen.

Gezicht waxen bij The Wax Bar

Bij deze package waxen wij de onderkant van jouw gezicht. Het kun gevaarlijk zijn als je zelf aan de slag gaat met het ontharen van je gezicht. Ga daarom voor het waxen van je gezicht niet zelf aan de slag, maar kies voor een optimaal resultaat voor een gezichtswax die wordt verzorgd door een professional bij The Wax Bar. The Wax Bar is te vinden op diverse locaties in het hele land. Zien we je snel?