Bovenrug waxen

Upper Back Wax

Bovenrug waxen

Voor het waxen van je bovenrug ben je bij The Wax Bar aan het juiste adres! In een korte behandeling zorgen we dat jij weer fris de deur uit loopt. Bovendien zorgt deze behandeling ervoor dat jij een gladde en schone huid overhoudt. Tijdens de Upper back Wax waxen wij de rug van boven aan de schouders tot aan het midden van de rug.

Bovenrug waxen of harsen

Als jij je rug laat waxen bij The Wax Bar zul je merken dat dit een minder pijnlijke ervaring is dan je rug haar verwijderen met hars. Dat komt omdat The Wax Bar alleen maar waxproducten van hoge kwaliteit gebruikt. De wax hecht zich namelijk aan de haartjes, terwijl hars zich ook aan de huid hecht. Hierdoor zijn de behandelingen bij The Wax Bar vele malen minder pijnlijk dan een ouderwetse harsbehandeling.

Bovenrug waxen bij The Wax Bar

Wij werken bij The Wax Bar stuk voor stuk met professionele opgeleide Wax Technicians die ervoor zorgen dat jouw behandeling voor het verwijderen van rug haar zo prettig mogelijk verloopt. Met maar liefst vijf vestigingen is er altijd wel een locatie bij jou in de buurt.