Eggcellent

De eeuwige winter

We hebben juni aan ons voorbij laten gaan en we zijn pas een aantal warme dagen in 2024 rijker… Klinkt als een trieste zomer. We zouden geen Nederlanders zijn als we moed houden. Toch elke dag toch even de weer app checken of de korte broek of dat hemdje al uit de kast kan. En als het dan ineens toch zover is, hoe lekker is het dan om het te doen met een gladde haarloze huid?

Zachte haren vóór de eerste zonnestralen

Always be prepared 

We weten allemaal dat het weer in Nederland net zo wispelturig is als een garderobe bij het wisselen van de seizoenen. Dus echt voorbereiden kan vaak pas last minute. Bij waxen werkt dat niet zo. Je kan jouw huid voorbereiden op een haarloze zomer voor als het warme weer om de hoek komt kijken. Sterker nog; we raden het juist aan om voor het warme weer al te beginnen!

Wist je dat jouw haren in drie fases groeien? Door te scheren breken haren steeds af waardoor ze in verschillende fases blijven groeien. Hierdoor zijn de welbekende harde stoppels na enkele dagen al voelbaar. Met waxen werkt dit anders, gelukkig! Na 3x waxen zitten jouw haren in dezelfde haargroei fase. Je zult merken dat ze veel langzamer terug groeien. En het beste van alles? De nieuwe haartjes zijn heerlijk zacht. Stoppels zijn weg en je kan 100% vol confidence genieten in dat korte broekje of hemdje als ze eindelijk de kast uit mogen. Wil je meer weten of jouw haargroeicyclus? Lees het hier.

Stop met wachten, kom langs!

Start met waxen voordat de zomerse hitte toeslaat. Zo ben je niet alleen voorbereid op die twee zonnige weken in het buitenland, maar ook klaar voor de (soms wat bescheiden) Nederlandse zomer. Misschien werkt dat vaker waxen wel ter manifestatie van een zonnetje in Nederland? Wij helpen je graag mee manifesten.