alisha 1

Last van haartjes op je buik?

Last van haartjes op je buik? Zo kom je er snel vanaf!

Elke vrouw heeft van nature buikhaar. Vaak zijn dit lichte donshaartjes die bijna niet zichtbaar zijn. Bij sommige vrouwen zijn deze haartjes echter donkergekleurd en hierdoor goed zichtbaar. Ook heeft de ene vrouw meer en dikkere haartjes, waardoor de haren op kunnen vallen. Niet iedereen voelt zich even prettig bij het hebben van buikhaar. Het verwijderen van de haartjes is dan de oplossing.

Laat je buikhaar waxen!

Heb jij last van buikhaar en ben je deze haartjes liever kwijt dan rijk? Dan is het laten waxen van je buikhaar of buikstreepje de uitkomst. Na het waxen van je buikhaartjes blijft je buik ongeveer twee weken glad en haarvrij. Verder komen de haartjes zachter terug en zorgt waxen voor minder irritatie dan het scheren of harsen van de haartjes.

Buikhaar waxen bij The Wax Bar?

The Wax Bar biedt diverse soorten waxbehandelingen voor het verwijderen van buikhaar. Met een belly wax verwijderen we enkel de haartjes op je buik. Wil je naast het waxen van de haartjes op je buik, ook borst en rughaartjes verwijderen? Dit is mogelijk door bijvoorbeeld een The Wax Bar pakket af te nemen. Bekijk hier onze treatments en packages óf boek meteen een behandeling voor het verwijderen van de (buik)haartjes. 

Volg ons op social media:

Instagram
Facebook