Waxen in Den Haag

button (2)

Op zoek naar een locatie waar je je professioneel kunt laten waxen, in den Haag en omgeving? The Wax Bar Den Haag heet je van harte welkom. Met vier vestigingen en zelf opgeleid personeel kunnen we je de ultieme wax behandeling aanbieden. Benieuwd naar onze behandelingen? In ons menu is terug te vinden welke behandelingen wij aanbieden. Deze wax behandelingen zijn beschikbaar in Den Haag en overige locaties.

Glad waxen in Den Haag

Onze Wax Technicians zijn uiterst professioneel. Ze zullen er dan ook alles aan doen om je op je gemak te laten voelen. Onze wax bar technicians zijn allen intern opgeleid en hebben hierin geleerd om een behandeling met snelheid, kwaliteit en hygiëne uit te voeren.

Waxen vs. harsen in Den Haag

Veel mensen denken dat harsen en waxen hetzelfde is. Niets is echter minder waar! Wanneer je je laat harsen in Den Haag zal dit waarschijnlijk bij de schoonheidsspecialiste zijn. Er is een groot verschil tussen het gebruik van hars en van wax. Wax hecht zich puur aan de haartjes, waar hars zich ook aan de huid hecht. Hierdoor is waxen een stuk minder pijnlijk en ook minder schadelijk voor de huid. 

Openingstijden The Wax Bar Den Haag

Hieronder lees je op welke tijdstippen je je kan laten waxen in Den Haag.

Maandag- 13:00 – 21:00
Dinsdag- 13:00 – 21:00
Woensdag- 10:00 – 21:00*
Donderdag- 13:00 – 21:00
Vrijdag- 10:00 – 21:00
Zaterdag- 09:30 – 17:30
Zondag- Gesloten
*Woensdag telefonisch bereikbaar vanaf 13:00u.