Top 5

Top 5

In de top 5 behandelingen vind je de behandelingen, die het meest door onze klanten worden geboekt. Deze favorieten kan je online hier boeken. Mocht je vragen hebben, neem dan contact op met onze Customer Support. Zien we je snel?

Full Leg + Brazilian Wax
Waxen van de hele benen en Brazilian incl. Bottomline (bilnaad) 

€90,00

Lower Leg + Brazilian Wax
Waxen van de onderbenen en de Brazilian incl. Bottomline (bilnaad)

€75,00

 Lower Leg + Brazilian + Armpits
Waxen van de onderbenen, Brazilian incl. Bottomline (bilnaad) en de oksels

€94,00

Bottom + Bottom Line Wax
Waxen van de hele billen en bilnaad

€36,00

Back Pack
Waxen van de rug vanaf boven de billen tot aan de nek en de schouders tot aan de onderkant van de mouwen van je t-shirt

€58,00

oksel 2

Promotions

Bij The Wax Bar kan jij gebruik maken van veel verschillende acties. De acties of kortingen kunnen niet in combinatie met andere acties of kortingen worden gedaan. Vraag hierover meer aan je Wax Technician.

Studentenkorting

Studeer jij? Dan wil je natuurlijk mooi en glad voor de dag komen, maar niet te veel betalen. Bij ons krijg jij als student 20% korting op elke behandeling. Deze korting ontvang je als je een afspraak maakt voor maandag t/m vrijdag tussen 13:00 en 17:00 uur en op vertoon van een geldige collegekaart.

Zwangerschapskorting

Natuurlijk is je zwangerschap een spannende tijd en leef je mentaal en fysiek toe naar de bevalling. Bij The Wax Bar zijn we er trots op dat we al vele vrouwen hebben mogen helpen om net met dat beetje extra zelfvertrouwen die tijd in te gaan.

Als je tijdens je verlof na de geboorte van je baby weer langzaamaan ‘de oude’ wilt worden kan het fijn zijn om ook weer te starten met je vaste waxbehandeling.
Daarom geven we jou in aanloop naar je uitgerekende datum graag alvast een voucher mee, zodat je met 15% korting weer kan starten zodra je daar na je bevalling aan toe bent.

Stempelkaart

Met onze stempelkaart kan je per behandeling sparen voor een gratis behandeling. Na elke behandeling krijg je een stempel op je stempelkaart en bij de 12de stempel is je kaart vol en krijg je een behandeling gratis.

Strippenkaart

Doe jij altijd dezelfde behandeling en kom je regelmatig, dan is de strippenkaart ideaal. Je betaalt voor twee behandelingen vooruit, waardoor je op de tweede behandeling 10% korting krijgt. Zo profiteer jij van korting, omdat je regelmatig komt.

Abonnementen

Kom jij regelmatig waxen? Dan is een abonnement de actie voor jou. Er zijn bij The Wax Bar verschillende abonnementen:

  • Betaal €200 en krijg €225 op je account + een gratis Aleppo Soap;

  • Betaal €350 en krijg €400 op je account + een gratis Aleppo Soap & Face & Body Scrub;

  • Betaal €500 en krijg €600 op je account + een gratis Aleppo Soap, Coconut Balm Care & Scrubhandschoen. Dit abonnement kan je ook delen met familie.

alisha 2
zwanger
afrekenen 1