Belly Line Wax

Belly Line Wax

Belly Line waxen

Iedereen heeft wel wat haartjes in een streepje onder zijn of haar navel naar beneden, de een wat meer dan de ander. Scheren geeft vervelende stoppeltjes en moet je op korte termijn weer herhalen. Wil je op een andere manier de ongewenste haartjes verwijderen? Kom dan eens langs bij The Wax Bar en laat je Belly line waxen! Een waxbehandeling geeft een glad en schoon resultaat. Je buik is nog nooit zo glad en zacht geweest!

Belly Line waxen of harsen

Heb je ervaring met het harsen van je Belly line? Vergis je dan vooral niet, want harsen is niet hetzelfde als waxen. Wanneer jij je buik laat waxen zul je merken dat deze behandeling een stuk minder pijnlijk is. Dit komt doordat de wax zich enkel aan de haartjes hecht, terwijl hars zich ook aan de huid hecht.

Belly Line waxen bij The Wax Bar

Wij werken bij The Wax Bar stuk voor stuk met professionele opgeleide Wax Technicians die ervoor zorgen dat jouw behandeling voor het verwijderen van buikhaar zo prettig mogelijk verloopt. Met maar liefst vijf vestigingen is er altijd wel een locatie bij jou in de buurt.