Benen waxen

Benen waxen

Ligt jouw badkamer ook vol met botte mesjes en ben je helemaal klaar met het scheren van je benen? Je benen laten waxen is de oplossing! Na een behandeling bij The Wax Bar zullen je benen weer mooi glad en schoon zijn. Je benen zijn letterlijk nog nooit zo zacht geweest.

Ervaring met benen harsen?

Er bestaat soms wat onduidelijkheid over het verschil tussen harsen en waxen. Heb je ervaring met het harsen van je benen? Het is belangrijk om te weten dat harsen niet hetzelfde als waxen is. Hars hecht zich aan je haartjes en aan je huid. Hierdoor kan een behandeling vrij pijnlijk zijn. Onze wax hecht zich enkel aan de haartjes en zal dus een stuk minder pijnlijk voor de huid zijn.

button (2)

Benen waxen bij The Wax Bar

Wanneer je je benen wilt laten waxen is The Wax Bar de geschikte plek. Dit komt omdat we enkel werken met professionals. Wij verzorgen de opleiding van onze medewerkers zelf, waardoor we zeker weten dat jouw benen de aandacht krijgen die ze verdienen. Ook is The Wax Bar in verschillende plaatsen te vinden, waardoor er altijd een locatie bij jou in de buurt te vinden is.

Wil je meer weten over het laten waxen van je benen, of heb je vragen over deze waxbehandeling? Neem even contact op met een van onze barista’s en ze zullen je alles haarfijn uitleggen.
Schermafbeelding 2015-08-07 om 12.44.16