Benen waxen

Leg Wax

Benen waxen

Ligt jouw badkamer ook vol met botte mesjes en ben je helemaal klaar met het scheren van je benen? Je benen laten waxen is de oplossing! Na een behandeling bij The Wax Bar zullen je benen weer mooi glad en schoon zijn. Je benen zijn echt nog nooit zo zacht geweest!

Benen waxen of harsen

Als jij ervoor kiest om je benen te laten waxen, heb je een mooier, gladder en frisser resultaat. Bij The Wax Bar zul jij ervaren dat het waxen van de benen een stuk minder pijnlijke ervaring is dan gedacht. Een ouderwetse harsbehandeling is namelijk vele male pijnlijker, omdat er gebruik wordt gemaakt van verouderde hars, die niet alleen aan de haren, maar ook aan de huid blijft kleven. De wax van The Wax Bar hecht zich alleen aan de haren, waardoor jouw huid veel minder te verduren heeft.

Benen waxen bij The Wax Bar

Wanneer jij je benen wilt laten waxen is The Wax Bar de geschikte plek. Dit komt omdat wij enkel werken met professionals. Wij verzorgen de opleiding van onze medewerkers zelf, waardoor we zeker weten dat jouw benen de aandacht krijgen die ze verdienen. Ook is The Wax Bar in verschillende plaatsen te vinden, waardoor er altijd een locatie bij jou in de buurt is.