Bikini wax

Wat is een bikini wax

Bij een bikini wax wordt een intiem gedeelte van je lichaam, namelijk de schaamstreek, gewaxt. Het waxen van deze intieme gebieden wordt steeds populairder. Wij zien het aantal behandelingen op dit gebied dan ook groeien. Een bikini wax zorgt ervoor dat je je geen zorgen over je uiterlijk hoeft te maken, je loopt er altijd glad en verzorgd bij.

Verschil tussen bikini wax en brazilian wax

Men vraagt zich nog wel eens af wat het verschil tussen een bikini wax en een brazilian wax is. Bij een bikini wax worden de gebieden gewaxt welke in een bikini onbedekt zijn. Hierbij moet je met name denken aan de liezen. Bij een brazilian wax wordt alles gewaxt. Hierbij worden dus ook de gebieden welke bedekt zijn door een bikini gewaxt.

button (2)

Bikinilijn harsen of waxen

The Wax Bar werkt uitsluitend met wax. Veel mensen spreken nog over harsen van het lichaam. Hars is echter een verouderd product en wordt met name gebruikt door schoonheidsspecialisten. Hars hecht zich aan de huid, terwijl wax zich alleen aan de haartjes hecht. Hierdoor kunnen we met een waxbehandeling een minder pijnlijke vorm van ontharen aanbieden.

Bikini wax bij The Wax Bar

Enthousiast geworden over een bikini wax, of wil je meer informatie? Plan gemakkelijk online een afspraak in of neem contact op met een van onze vestigingen in Amsterdam, Rotterdam, Den Haag, Breda, Noordwijk of Amersfoort.

Schermafbeelding 2015-08-07 om 12.12.10