Bikini Wax

Bikini Wax

Bikini Wax

Wil je jouw bikinilijn laten waxen? The Wax Bar biedt professionele ontharingsbehandelingen in heel Nederland. Onze vestigingen, onze medewerkers en onze producten; alles is enkel gericht op het zo pijnloos mogelijk verwijderen van haar. 

Ben jij ook helemaal klaar met de stoppeltjes en scheerirritaties bij je bikinilijn? Wij bieden de oplossing. Kom eens langs bij The Wax Bar en laat je bikinilijn waxen! Een waxbehandeling geeft een glad en schoon resultaat. Je bikinilijn is nog nooit zo zacht geweest.

Bikinilijn waxen of harsen

Als jij je bikinilijn laat waxen bij The Wax Bar zul je merken dat dit een minder pijnlijke ervaring is dan het haar verwijderen met hars. Dat komt omdat wij onze eigen Supreme Wax gebruiken. De Supreme Wax hecht zich namelijk alleen aan de haartjes, terwijl hars zich ook aan de huid hecht. Hierdoor zijn de behandelingen bij The Wax Bar vele malen minder pijnlijk dan een ouderwetse harsbehandeling. Ook hebben wij ingrediënten toegevoegd die ontstekingsremmend en verzorgend werken op de huid.

Waarom je bikinilijn waxen?

Het waxen van je bikinilijn heeft vele voordelen. Door onze wax methode zijn we in staat om snel, makkelijk en vrijwel pijnloos te waxen. De Supreme Wax kan worden gebruikt op alle haartypes en heeft een geweldige trekkracht en hecht alleen aan het haar en niet aan de huid! Jouw bikinilijn waxen bij The Wax Bar betekent: 

  • Géén uitslag
  • Géén ingegroeide haren
  • Direct resultaat
  • Gladde en zachte huid
  • Tot 4 weken haarvrij 

Een ontspannen behandeling

Wij vinden het belangrijk dat jij je comfortabel voelt wanneer je bij ons een afspraak hebt. Onze Wax professionals  worden opgeleid en ze stellen je gerust zodat iedereen de beste wax ervaring heeft. 
 

Bikinilijn waxen bij The Wax Bar

Wanneer jij je bikinilijn wilt laten waxen is The Wax Bar de geschikte plek. Dit komt omdat wij enkel werken met professionals. Wij verzorgen de opleiding van onze medewerkers zelf. Ook is The Wax Bar in verschillende plaatsen te vinden, waardoor er altijd een locatie bij jou in de buurt is.