Borsthaar waxen

Borsthaar waxen

Wanneer we aan waxen denken, denken we vaak aan een behandeling voor vrouwen. Niets is minder waar! Waxen is ook voor mannen helemaal “hot”. Denk bijvoorbeeld aan borsthaar waxen. Steeds meer mannen kiezen voor een professionele waxbehandeling. Dit geeft een gladder, mooier en langduriger resultaat dan wanneer haren weggeschoren worden.

Borsthaar waxen of harsen?

Je borsthaar waxen zorgt voor een gladde en frisse ervaring. Wanneer je je borsthaar laat waxen bij The Wax Bar zal je al snel ervaren dat dit een stuk minder pijnlijker is dan een ouderwetse harsbehandeling. Je borsthaar harsen gebeurt met verouderde hars, welke niet alleen aan de haren, maar ook aan de huid blijft kleven. Onze wax hecht zich enkel aan de haren waardoor de huid minder te verduren heeft.

button (2)

Borsthaar Waxen bij The Wax Bar

De technicians van The Wax Bar worden allemaal door ons zelf opgeleid. Zo weten we zeker dat we je een professionele, schonen en aangename behandeling kunnen garanderen. The Wax Bar beschikt over meerdere vestigingen, waardoor er altijd wel een Bar bij jou in de buurt is.

Wil je meer weten over borsthaar waxen of andere waxbehandelingen? Neem gerust contact met ons op en stel al je vragen aan een van onze barista’s. Tot snel!

Schermafbeelding 2015-08-07 om 12.44.16