Borsthaar waxen

Chest Wax

Borsthaar waxen

Wil jij een mooie gladde borstkas zoals je vaak ziet in een blad als Men’s Health? Als je sportief bent, zullen je spieren namelijk nog beter uitkomen met een mooie gewaxte huid. Verder biedt deze behandeling ook een ander voordeel. Een gladde huid is hygiënischer doordat transpiratie zich niet kan hechten aan de haartjes. Een Chest Wax is dus een veel voorkomende behandeling bij The Wax Bar. Je bent dus niet de enige man die kiest voor een professionele Chest Wax bij The Wax Bar. Het geeft je een gladder, mooier en langduriger resultaat dan wanneer je de haren wegscheert.

Borsthaar waxen of harsen

Als jij ervoor kiest om je borsthaar te waxen, heb je een mooier, gladder en frisser resultaat. Bij The Wax Bar zul jij ervaren dat het waxen van de borst een stuk minder pijnlijke ervaring is dan gedacht. Een ouderwetse harsbehandeling is vele male pijnlijker, omdat er gebruik wordt gemaakt van verouderde hars, die niet alleen aan de haren, maar ook aan de huid blijft kleven. De wax van The Wax Bar hecht zich alleen aan de haren, waardoor jouw huid veel minder te verduren heeft.

Borsthaar waxen bij The Wax Bar

Wij werken bij The Wax Bar stuk voor stuk met professionele opgeleide Wax Technicians die ervoor zorgen dat jouw behandeling voor het verwijderen van borsthaar zo prettig mogelijk verloopt. Met maar liefst vijf vestigingen is er altijd wel een locatie bij jou in de buurt.