Voeten waxen

Feet Wax

Voeten waxen

Laat je voeten waxen bij The Wax Bar! Wij helpen je graag met ontharen van je voeten op een schone en frisse manier. In een korte behandeling zorgen wij ervoor dat jouw haren op je voeten weer helemaal glad zijn. Maak nu je afspraak!

Voeten waxen of harsen

Als jij ervoor kiest om je voeten te laten waxen, heb je een mooier, gladder en frisser resultaat. Bij The Wax Bar zul jij ervaren dat het waxen van de voeten een stuk minder pijnlijke ervaring is dan gedacht. Een ouderwetse harsbehandeling is namelijk vele male pijnlijker, omdat er gebruik wordt gemaakt van verouderde hars, welke niet alleen de haren, maar ook aan de huid blijft kleven. De wax van The Wax Bar hecht zich alleen aan de haren, waardoor jouw huid veel minder te verduren heeft.

Voeten waxen bij The Wax Bar

Wanneer jij je voeten wilt laten waxen is The Wax Bar de geschikte plek. Dit komt omdat wij enkel werken met professionals. Wij verzorgen de opleiding van onze medewerkers zelf, waardoor we zeker weten dat jouw voeten de aandacht krijgen die ze verdienen. Ook is The Wax Bar in verschillende plaatsen te vinden, waardoor er altijd een locatie bij jou in de buurt is.