Gezicht waxen

Gezicht waxen

Je gezicht is het onderdeel van je lichaam waar als eerste naar gekeken wordt en draagt hierdoor veel bij aan jouw identiteit: “The face is the mirror of the mind”. Het verzorgen van je gezicht geeft je meer zelfvertrouwen en zorgt ervoor dat je kunt uitstralen wie je wilt zijn. Het gezicht ontharen kan onderdeel zijn van jouw gezichtsverzorging. Het gezicht ontharen kan op diverse manieren waaronder epileren, harsen, scheren en waxen. Het epileren van je gezicht kost echter veel tijd en na het scheren groeien de haartjes snel terug. Gelukkig heeft The Wax Bar een oplossing voor deze ‘probleempjes’: laat je gezicht waxen!

Gezicht ontharen? Wat dacht je van waxen!

Door het waxen van het gezicht ben je in een handomdraai voor langere tijd verlost van de haartjes. Bij The Wax Bar kun je je gezicht ontharen op een uiterst professionele manier. Wij verzorgen de opleiding van onze medewerkers zelf, waardoor jouw gezicht 100% zeker de aandacht en zorg krijgt die het verdient.

Gezicht harsen of waxen?

“Doet het gezicht waxen niet heel veel pijn?” Nee hoor! Dat valt allemaal ontzettend mee. Wellicht haal je het gezicht harsen en gezicht waxen door elkaar. Het verschil tussen harsen en waxen is dat hars zich aan het haartje én de huid hecht, waardoor de huid belast wordt, en wax zich alleen om het haartje klemt. Hierdoor doet het stukken minder pijn als je jouw gezicht laat waxen én belast je je gezichtshuid minder met een waxbehandeling dan als je kiest voor harsen.

Gezicht waxen bij The Wax Bar

Het kan erg gevaarlijk zijn als je zelf aan de slag gaat met het ontharen van je gezicht. Ga daarom voor het waxen van je gezicht niet zelf aan de slag, maar kies voor een optimaal resultaat voor een gezichtswax die wordt verzorgd door een professional. The Wax Bar is te vinden op diverse plaatsen in Nederland, waardoor je geen lange reis hoeft te maken voor een prettige gezichtsbehandeling.

Wil je meer informatie over het waxen van het gezicht of één van onze andere waxbehandelingen? Neem gerust contact met ons op. Tot snel bij The Wax Bar!

button (2)