I am a man package

Chest + Belly + Back Wax

Heb jij haargroei op je borst, buik en rug en wil je hier van af? Dan is dit pakket voor jou een uitkomst. Bij The Wax Bar waxen wij al jouw haar in één behandeling en hoef je er zelf geen aandacht aan te besteden. Wij zorgen dat jij een professionele waxbehandeling krijgt en daarna heb jij een mooi, glad en fris resultaat.

Wat is Chest + Belly + Back Wax?

Bij dit pakket waxen wij jouw borst, buik en hele rug. Hierbij nemen we je schouders en nek niet mee, maar deze kun je er wel apart bij boeken. Dit pakket is veel favoriet bij onze mannelijke klanten en door deze behandeling als pakketten te boeken en niet als losse behandelingen profiteer jij ook nog eens van voordeel.

Waarom een Chest + Belly + Back Wax?

Na een waxbehandeling blijven je haartjes minstens twee weken weg. Na vier tot zes weken kun je opnieuw de I am a man package inplannen. Een pakket behandeling kun voor jou prettig zijn, omdat je, in tegenstelling tot het scheren en harsen van je lichaam, stukken minder last krijgt van rode bultjes en een geïrriteerde huid. Verzorg je lichaam na een behandeling goed om onze verzorgingsproducten, zoals een Aleppo Cube of Dry Oil en geniet van een optimaal wax resultaat.