Aleppo Soap

Aleppo Soap Liquid | €13,00 & Aleppo Cube | €11,00

Na het waxen is het belangrijk om te huid goed te reinigen. Onze Aleppo Soap is hier uitermate geschikt voor vanwege de antibacteriële en verzorgende werking. De zeep bestaat uit olijfolie en laurierbesolie waardoor jouw huid beschermd en schoon is en zacht en verzorgd aanvoelt. Onze Aleppo Soap is hypoallergeen, helpt om de huid soepel te houden en houdt de natuurlijke huidvetten vast voor een goed gevoede huid.

Deze zeep bieden we aan in twee varianten: in vaste en in vloeibare vorm. Het blok zeep bestaat uit 60% olijfolie en 40% laurierbesolie, de vloeibare variant bestaat uit 80% olijfolie en 20% laurierbesolie. Hoe hoger het percentage laurierbesolie hoe hoger de antibacteriële werking. De Aleppo Soap schuimt weinig tot niet omdat het zo natuurlijk is, dit is misschien anders dan je bent gewend, maar de werking is uitstekend.

Deze zeep is direct te gebruiken na de waxbehandeling omdat het geen geurstoffen bevat die de net gewaxte huid kunnen beschadigen. Elk huidtype profiteert ervan om verzorgt te worden met dit product, maar vooral voor rode of droge huid, eczeem, acne en gevoelige huid is deze zeep extra prettig. Je kan dit product zelfs gebruiken om je make-up van je gezicht te kunnen verwijderen.

Om dit product te kopen kun je contact opnemen met onze customer support, binnen lopen in één van onze vestigingen of vragen naar het product na afloop van je behandeling. Onze Wax Technicians informeren je graag over het desbetreffende product!

liq