Onderbenen waxen

Lower Leg Wax

Onderbenen waxen

Ben je bijvoorbeeld een sporter of wil je gewoon lekker van het weer genieten in een rokje? Kom dan langs bij The Wax Bar en laat je onderbenen waxen. Bij deze behandeling zullen je onderbenen vanaf de enkel tot en met de knie worden gewaxt. Wil je liever je hele benen laten waxen? Bekijk dan de behandeling Full Leg Wax.

Onderbenen waxen of harsen

Als jij ervoor kiest om je benen te laten waxen, heb je een mooier, gladder en frisser resultaat. Bij The Wax Bar zul jij ervaren dat het waxen van de benen een stuk minder pijnlijke ervaring is dan gedacht. Een ouderwetse harsbehandeling is namelijk vele male pijnlijker, omdat er gebruik wordt gemaakt van verouderde hars, welke niet alleen de haren, maar ook aan de huid blijft kleven. De wax van The Wax Bar hecht zich alleen aan de haren, waardoor jouw huid veel minder te verduren heeft.

Onderbenen waxen bij The Wax Bar

Wanneer jij je benen wilt laten waxen is The Wax Bar de geschikte plek. Dit komt omdat wij enkel werken met professionals. Wij verzorgen de opleiding van onze medewerkers zelf, waardoor we zeker weten dat jouw benen de aandacht krijgen die ze verdienen. Ook is The Wax Bar in verschillende plaatsen te vinden, waardoor er altijd een locatie bij jou in de buurt is.