Onderkant van de billen waxen

Semi Bottom Wax

Onderkant van de billen waxen

Niet over je hele billen ongewenst haar, maar alleen aan de onderkant? Dat kun je bij ons terecht voor een Semi Bottom Wax. Na een behandeling bij The Wax Bar zullen je billen weer mooi haarloos en glad zijn. Onze Wax Technicians zorgen ervoor dat jij met een prettig gevoel de behandeling ondergaat.

Onderkant van de billen waxen of harsen

Als jij ervoor kiest om de onderkant van je billen te laten waxen, heb je een mooier, gladder en frisser resultaat. Bij The Wax Bar zul jij ervaren dat het waxen van de benen een stuk minder pijnlijke ervaring is dan gedacht. Een ouderwetse harsbehandeling is namelijk vele male pijnlijker, omdat er gebruik wordt gemaakt van verouderde hars, welke niet alleen de haren, maar ook aan de huid blijft kleven. De wax van The Wax Bar hecht zich alleen aan de haren, waardoor jouw huid veel minder te verduren heeft.

Onderkant van de billen waxen bij The Wax Bar

Wanneer jij je billen wilt laten waxen is The Wax Bar de geschikte plek. Dit komt omdat wij enkel werken met professionals. Wij verzorgen de opleiding van onze medewerkers zelf. Ook is The Wax Bar in verschillende plaatsen te vinden, waardoor er altijd een locatie bij jou in de buurt is.