Post Wax Spray

Post wax spray small | €13,95

Gebruik jij liever een spray in plaats van een Balm, dan is de Post Wax Spray iets voor jou. De spray is ideaal om te gebruiken na een Back, Chest, Belly, Bottom of Leg wax. De Post Wax Spray is alcoholvrij en heeft een kalmerende werking om irritatie, bultjes en puistjes te helpen voorkomen.

De spray is twee keer per dag te gebruiken op een schone huid. Dit kan je tot vijf dagen na het waxen doen. Wanneer er puistjes ontstaan kan de spray nogmaals vijf dagen gebruikt worden. LET OP: de spray is NIET geschikt voor het gezicht en schaamstreek.

Onze Post Wax Spray bestaat uit Australische bush munt en menthol in combinatie met Aloë Vera- en komkommerextracten. Deze koelen en kalmeren de huid. De antibacteriële werking van citroen en mirte olie gaat irritatie tegen.

Om dit product te kopen kun je contact opnemen met onze customer support, binnen lopen in één van onze vestigingen of vragen naar het product na afloop van je behandeling. Onze Wax Technicians informeren je graag over het desbetreffende product!

pw