Reviews

The Wax Bar staat voor snelheid, hygiëne, kwaliteit, comfort en flexibiliteit en wij willen onze service en behandelingen steeds verbeteren. Jouw ervaring tijdens de aanwezigheid in een van onze vestigingen is voor ons dan ook van groot belang. Hieronder kan jij al jouw feedback, tips en ideeën aan ons kwijt, zodat we samen kunnen werken aan een nog beter resultaat voor in de toekomst. Alvast bedankt!

Plaats een review

Your email address will not be published. Required fields are marked *


Reeds geplaatste reviews

 • John vd Steen says:

  Goedemiddag, vandaag voor het eerst naar de wax bar geweest in den Haag. Was daar voor een boyzilian en gehele benen wax. De barista was super aardig en haar uitleg was goed. De pijn viel me reuzemee. Mij gaan ze daar vaker zien.
  Gr John

 • Joop van Dokkumburg says:

  afgelopen woensdag 19 febr geweest in Amsterdam goed ontvangst en goede uitleg de dame heeft mij gerust gesteld was mijn eerste keer erg tevreden vr ;gr Joop van Dokkumburg

  • The Wax Bar says:

   Beste Joop,

   Goed om te horen dat je zo’n fijne ervaring hebt gehad bij The Wax Bar!

   Tot de volgende keer!

 • Faouzia says:

  Vandaag voor het eerst geweest, voor armen en benen. Ben zeer deskundig geholpen. Goede sfeer, vriendelijk, en professioneel!

  • The Wax Bar says:

   Beste Faouzia,

   Goed om te horen dat je een fijne ervaring hebt gehad!

   Tot de volgende keer!

 • Nouhaila says:

  Vanochtend voor het eerst mijn bakkebaard laten waxen bij The Wax Bar in Amsterdam. Ik ben oprecht zeer tevreden over het resultaat. Tijdens het waxen had ik pijn maar dat is logisch maar heel gauw trok dat weg. Ook vond ik de service erg goed, de dame achter de balie had super veel respect en stelde je gerust. Toen ik daar zat te wachten had ik gelijk een goed gevoel. Ik zal zeker vaker komen.

  • The Wax Bar says:

   Beste Nouhaila,

   Wat fijn om te horen dat je zo’n prettige eerste ervaring hebt gehad!

   Tot de volgende keer!

 • Nathalie says:

  Gisteren 1e keer Brazilian wax ben keurig geholpen de behandeling viel reuze mee super blij met het resultaat had ik jaren eerder moeten doen. Gelijk een nieuwe afspraak gemaakt bedankt voor de goede service wax bar Den Haag

  • The Wax Bar says:

   Beste Nathalie,

   Goed om te horen dat je zo’n fijne ervaring hebt gehad!

   Tot de volgende keer!

 • Miss C. says:

  Zelf kom ik al enige jaren bij The Waxbar in Rotterdam. Naar volle tevredenheid. Onlangs mijn 13-jarige dochter overtuigd van het nut van waxen vs scheren. Met enige spanning gingen we er naar toe en wat viel het mee! Het resultaat was super. Ook zij is fan!
  Alleen jammer dat er voor deze categorie geen ‘studenten-korting’ is. Deze categorie is toch jullie goed voor de doorstroom.
  Wellicht goed om er over na te denken om iets voor deze doelgroep te doen.

  • The Wax Bar says:

   Goed om te horen dat uw dochter ook fan is! De store manager van de locatie Rotterdam zal nog contact met u opnemen 😉
   Tot de volgende keer bij The Wax Bar!

 • Quint says:

  Gisteren voor de eerste keer naar The Wax Bar in Breda geweest voor een wax beurt. Netjes en zeer vriendelijk ontvangen bij binnenkomst en vrij snel daarna aan de slag gegaan. Naast de professionele behandeling ook genoeg informatie gekregen over hoe te handelen in de dagen na de wax, ben ik erg blij mee. Ik kan niet anders zeggen dan dat het bezoek een zeer fijne ervaring was die ik aan iedereen van harte kan aanbevelen !! Bedankt en tot de volgende keer !!!

  • The Wax Bar says:

   Beste Quint,

   Bedankt voor je recensie en fijn om te horen dat je een positieve ervaring hebt gehad bij The Wax Bar.

   Tot volgende keer 🙂 !

 • Marjolein says:

  Mijn eerste ervaring met een Brazilian wax (Rotterdam) was goed. Fijn dat ik me eerst even kon opfrissen, de bar is geweldig, fijn ontvangst van het personeel (professioneel) en alles nettjes en schoon. Jammer dat mijn haren niet lang genoeg waren voor mijn eerste afspraak, hopelijk is het resultaat nog beter bij mijn volgende afspraak. Met het resultaat van nu ben ik ook tevreden, grotendeels alles glad en zacht. De spullen die je eventueel moet aanschaffen na je behandeling zijn betaalbaar en ze ruiken heerlijk. De pijn viel enorm mee, tijdens de behandeling is het logisch dat je wat voelt, daarna lichtelijk pijn maar na een dag is het weg, alsof je nooit hebt gewaxt dus het is te doen. Kijk nu al uit naar mijn volgende afspraak!

  • The Wax Bar says:

   Fijn om te horen dat je een goede eerste ervaring hebt gehad. Tot de volgende keer!

 • J.A. van M. te E. says:

  Mijn eerste ervaring met een Brazilian wax. Zoals elke man (neem ik aan) was ik wel een tikje nerveus want ik had geen idee hoeveel pijn aan de edele delen ik zou moeten verdragen. Viel reuze mee. Afspraak was snel ingepland, gastvrouw en waxdame waren allebei erg vriendelijk. Ik had er werkelijk niets op aan te merken, volgende afspraak staat al gepland.

  • The Wax Bar says:

   Fijn om te horen dat je een goede ervaring hebt gehad. Tot volgende keer!

 • Elseligia says:

  Vandaag bij the wax bar in Rotterdam geweest. Op de website staat dat je voor je eerste afspraak 10 min van te voren aanwezig moet zijn ivm het invullen van een formulier mbt medicijngebruik etc. Ik was er netjes 10 min van te voren en er is mij niks gevraagd over een formulier. Ik heb dit ook aangegeven hoe dit nou zit en de dame gaf aan dat ik het formulier binnen in de kamer zou invullen of haar collega zou er in ieder geval een aantal vragen over stellen. Nou niet gebeurd dus. Ook heb ik recht op studentenkorting, omdat ik student ben, maar die kreeg ik nu niet omdat de studentenkorting alleen toegepast word op afspraken tussen 13:00 en 17:00 en mijn afspraak stond om 12:20. Dit was ook teleurstellend als klant die voor het eerst een bezoek brengt aan the waxbar. De behandeling is wel goed verlopen. Vriendelijke dame. Ik ben blij met het resultaat van de brazilian wax, maar niet met de service.

  • The Wax Bar says:

   Beste Elseligia,

   Wat jammer om te horen van de service. Ik heb je recensie doorgestuurd naar een desbetreffende medewerkster en zij neemt hierover nog even contact met jou op.
   Wel super om te horen dat je blij bent met het resultaat.

 • Alex says:

  Wederom een goede behandeling gehad van Deborah, zoals altijd zeer deskundig.

 • Jacob says:

  Hallo, na een aantal keren in Amersfoort geweest te zijn ben ik nu 2 keer in geholpen in Amsterdam. De behandeling was super. Lekker gekletst met de dame achter de balie. De behandelingen waren bijna pijnloos en de wax technician gaf goed aan wat ze ging doen. Ik maak zeker weer een afspraak. Alleen de afstand is een beetje een nadeel, zit wel 2 uur heen en 2 uur terug in de auto…. Maar voor de rest is het TOP!

 • Laticha says:

  Laatst ben ik langs geweest bij The waxbar in den haag, voor een brazillian en een oksel treatment!

  Ontzettend goed geholpen, beantwoorden al mijn vragen, en stelde mij erg gerust!
  Volgende afspraak is al ingepland 🙂 !!!!

 • Gerrit says:

  Inplannen is een ramp, weinig tijden voor mannen.
  Het resultaat was heerlijk. De behandeling was professioneel en vriendelijk, ik kom terug.

 • Sophia says:

  Voor het eerst ben ik begin mei, net voor mijn vakantie, naar de waxbar in Rotterdam geweest om mijn benen te laten waxen. Bij binnenkomst werd ik netjes en aardig welkom geheten, ik heb eventjes moeten wachten voordat de barista mij kwam ophalen. Ik merkte dat het voor de barista een dagelijkse klus was en niet veel interesse toonde in mijn vragen en het feit dat ik het voor het eerst ging doen. Gelukkig dat ik zelf heel veel vroeg anders wist ik niet wanneer ik wat kon verwachten. De wax was op sommige plekken erg heet en dat zei ik ook, ook al werd daar niet op gereageerd.
  Het resultaat was verder echt super, ik heb pas na een week ongeveer haartjes gevoeld. De dame bij de toonbank was erg klantvriendelijk en behulpzaam.