Reviews

The Wax Bar staat voor snelheid, hygiëne, kwaliteit, comfort en flexibiliteit en wij willen onze service en behandelingen steeds verbeteren. Jouw ervaring tijdens de aanwezigheid in een van onze vestigingen is voor ons dan ook van groot belang. Hieronder kan jij al jouw feedback, tips en ideeën aan ons kwijt, zodat we samen kunnen werken aan een nog beter resultaat voor in de toekomst. Alvast bedankt!

Plaats een review

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *


Reeds geplaatste reviews

 • Elseligia schreef:

  Vandaag bij the wax bar in Rotterdam geweest. Op de website staat dat je voor je eerste afspraak 10 min van te voren aanwezig moet zijn ivm het invullen van een formulier mbt medicijngebruik etc. Ik was er netjes 10 min van te voren en er is mij niks gevraagd over een formulier. Ik heb dit ook aangegeven hoe dit nou zit en de dame gaf aan dat ik het formulier binnen in de kamer zou invullen of haar collega zou er in ieder geval een aantal vragen over stellen. Nou niet gebeurd dus. Ook heb ik recht op studentenkorting, omdat ik student ben, maar die kreeg ik nu niet omdat de studentenkorting alleen toegepast word op afspraken tussen 13:00 en 17:00 en mijn afspraak stond om 12:20. Dit was ook teleurstellend als klant die voor het eerst een bezoek brengt aan the waxbar. De behandeling is wel goed verlopen. Vriendelijke dame. Ik ben blij met het resultaat van de brazilian wax, maar niet met de service.

  • The Wax Bar schreef:

   Beste Elseligia,

   Wat jammer om te horen van de service. Ik heb je recensie doorgestuurd naar een desbetreffende medewerkster en zij neemt hierover nog even contact met jou op.
   Wel super om te horen dat je blij bent met het resultaat.

 • Alex schreef:

  Wederom een goede behandeling gehad van Deborah, zoals altijd zeer deskundig.

 • Jacob schreef:

  Hallo, na een aantal keren in Amersfoort geweest te zijn ben ik nu 2 keer in geholpen in Amsterdam. De behandeling was super. Lekker gekletst met de dame achter de balie. De behandelingen waren bijna pijnloos en de wax technician gaf goed aan wat ze ging doen. Ik maak zeker weer een afspraak. Alleen de afstand is een beetje een nadeel, zit wel 2 uur heen en 2 uur terug in de auto…. Maar voor de rest is het TOP!

 • Laticha schreef:

  Laatst ben ik langs geweest bij The waxbar in den haag, voor een brazillian en een oksel treatment!

  Ontzettend goed geholpen, beantwoorden al mijn vragen, en stelde mij erg gerust!
  Volgende afspraak is al ingepland 🙂 !!!!

 • Gerrit schreef:

  Inplannen is een ramp, weinig tijden voor mannen.
  Het resultaat was heerlijk. De behandeling was professioneel en vriendelijk, ik kom terug.

 • Sophia schreef:

  Voor het eerst ben ik begin mei, net voor mijn vakantie, naar de waxbar in Rotterdam geweest om mijn benen te laten waxen. Bij binnenkomst werd ik netjes en aardig welkom geheten, ik heb eventjes moeten wachten voordat de barista mij kwam ophalen. Ik merkte dat het voor de barista een dagelijkse klus was en niet veel interesse toonde in mijn vragen en het feit dat ik het voor het eerst ging doen. Gelukkig dat ik zelf heel veel vroeg anders wist ik niet wanneer ik wat kon verwachten. De wax was op sommige plekken erg heet en dat zei ik ook, ook al werd daar niet op gereageerd.
  Het resultaat was verder echt super, ik heb pas na een week ongeveer haartjes gevoeld. De dame bij de toonbank was erg klantvriendelijk en behulpzaam.