Reviews

The Wax Bar staat voor snelheid, hygiëne, kwaliteit, comfort en flexibiliteit en wij willen onze service en behandelingen steeds verbeteren. Jouw ervaring tijdens de aanwezigheid in een van onze vestigingen is voor ons dan ook van groot belang. Hieronder kan jij al jouw feedback, tips en ideeën aan ons kwijt, zodat we samen kunnen werken aan een nog beter resultaat voor in de toekomst. Alvast bedankt!

Plaats een review

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *


Reeds geplaatste reviews

 • Jacob schreef:

  Hallo, na een aantal keren in Amersfoort geweest te zijn ben ik nu 2 keer in geholpen in Amsterdam. De behandeling was super. Lekker gekletst met de dame achter de balie. De behandelingen waren bijna pijnloos en de wax technician gaf goed aan wat ze ging doen. Ik maak zeker weer een afspraak. Alleen de afstand is een beetje een nadeel, zit wel 2 uur heen en 2 uur terug in de auto…. Maar voor de rest is het TOP!

 • Laticha schreef:

  Laatst ben ik langs geweest bij The waxbar in den haag, voor een brazillian en een oksel treatment!

  Ontzettend goed geholpen, beantwoorden al mijn vragen, en stelde mij erg gerust!
  Volgende afspraak is al ingepland 🙂 !!!!

 • Gerrit schreef:

  Inplannen is een ramp, weinig tijden voor mannen.
  Het resultaat was heerlijk. De behandeling was professioneel en vriendelijk, ik kom terug.

 • Sophia schreef:

  Voor het eerst ben ik begin mei, net voor mijn vakantie, naar de waxbar in Rotterdam geweest om mijn benen te laten waxen. Bij binnenkomst werd ik netjes en aardig welkom geheten, ik heb eventjes moeten wachten voordat de barista mij kwam ophalen. Ik merkte dat het voor de barista een dagelijkse klus was en niet veel interesse toonde in mijn vragen en het feit dat ik het voor het eerst ging doen. Gelukkig dat ik zelf heel veel vroeg anders wist ik niet wanneer ik wat kon verwachten. De wax was op sommige plekken erg heet en dat zei ik ook, ook al werd daar niet op gereageerd.
  Het resultaat was verder echt super, ik heb pas na een week ongeveer haartjes gevoeld. De dame bij de toonbank was erg klantvriendelijk en behulpzaam.