Reviews

The Wax Bar staat voor snelheid, hygiëne, kwaliteit, comfort en flexibiliteit en wij willen onze service en behandelingen steeds verbeteren. Jouw ervaring tijdens de aanwezigheid in een van onze vestigingen is voor ons dan ook van groot belang. Hieronder kan jij al jouw feedback, tips en ideeën aan ons kwijt, zodat we samen kunnen werken aan een nog beter resultaat voor in de toekomst. Alvast bedankt!

Plaats een review

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *


Reeds geplaatste reviews

 • Palmira schreef:

  Perfect service, lovely waxstress Katie knows how to put you at ease, so the treatment is over before you know it 🙂

 • Anouk schreef:

  De eerste keer dat ik mijn benen liet waxen, het was een redelijk spontane afspraak waar ik absoluut geen spijt van heb. Met een gevoelige huid was ik erg bang voor irritatie en veel pijn. Dit viel allemaal reuze mee, de pijn voelde voor mij als een pleister die je er in een keer af haalt. Het is niet heel prettig, maar ook niet heel pijnlijk. Ik ben in Amersfoort super geholpen en het was super gezellig!!
  Ik kom zeker nog een keer terug en neem hopelijk wat mensen meer mee die het willen proberen.

 • Sander schreef:

  Hoi the Wax Bar.
  Gisteren voor het eerst bij TheWaxBar in Rotterdam geweest
  Eerst voldoen aan de Corrona voorschriften bij binnenkomst handen reinigen en mondkapje.
  Een vriendelijk welkom, en mocht meelopen met Augus.
  Augus (die vriendelijk zonder moeilijk gedoe) aangaf welke kledingstukken er aan mochten blijven en welke uit mochten.
  Je ligt de eerste 2 minuten lig je wat oncomfortabel op tafel, maar door de nuchtere Rotterdamse aanpak( van Augus ( niet Lulle maar poetsen)
  was dat snel weg. De pijn viel erg mee (soms ook niet), en het resultaat is zeker heel prettig.
  Ik kom over 4 weken weer terug.
  vriendelijke groet
  Sander

 • John vd Steen schreef:

  Goedemiddag, vandaag voor het eerst naar de wax bar geweest in den Haag. Was daar voor een boyzilian en gehele benen wax. De barista was super aardig en haar uitleg was goed. De pijn viel me reuzemee. Mij gaan ze daar vaker zien.
  Gr John

 • Joop van Dokkumburg schreef:

  afgelopen woensdag 19 febr geweest in Amsterdam goed ontvangst en goede uitleg de dame heeft mij gerust gesteld was mijn eerste keer erg tevreden vr ;gr Joop van Dokkumburg

  • The Wax Bar schreef:

   Beste Joop,

   Goed om te horen dat je zo’n fijne ervaring hebt gehad bij The Wax Bar!

   Tot de volgende keer!

 • Faouzia schreef:

  Vandaag voor het eerst geweest, voor armen en benen. Ben zeer deskundig geholpen. Goede sfeer, vriendelijk, en professioneel!

  • The Wax Bar schreef:

   Beste Faouzia,

   Goed om te horen dat je een fijne ervaring hebt gehad!

   Tot de volgende keer!

 • Nouhaila schreef:

  Vanochtend voor het eerst mijn bakkebaard laten waxen bij The Wax Bar in Amsterdam. Ik ben oprecht zeer tevreden over het resultaat. Tijdens het waxen had ik pijn maar dat is logisch maar heel gauw trok dat weg. Ook vond ik de service erg goed, de dame achter de balie had super veel respect en stelde je gerust. Toen ik daar zat te wachten had ik gelijk een goed gevoel. Ik zal zeker vaker komen.

  • The Wax Bar schreef:

   Beste Nouhaila,

   Wat fijn om te horen dat je zo’n prettige eerste ervaring hebt gehad!

   Tot de volgende keer!

 • Nathalie schreef:

  Gisteren 1e keer Brazilian wax ben keurig geholpen de behandeling viel reuze mee super blij met het resultaat had ik jaren eerder moeten doen. Gelijk een nieuwe afspraak gemaakt bedankt voor de goede service wax bar Den Haag

  • The Wax Bar schreef:

   Beste Nathalie,

   Goed om te horen dat je zo’n fijne ervaring hebt gehad!

   Tot de volgende keer!

 • Miss C. schreef:

  Zelf kom ik al enige jaren bij The Waxbar in Rotterdam. Naar volle tevredenheid. Onlangs mijn 13-jarige dochter overtuigd van het nut van waxen vs scheren. Met enige spanning gingen we er naar toe en wat viel het mee! Het resultaat was super. Ook zij is fan!
  Alleen jammer dat er voor deze categorie geen ‘studenten-korting’ is. Deze categorie is toch jullie goed voor de doorstroom.
  Wellicht goed om er over na te denken om iets voor deze doelgroep te doen.

  • The Wax Bar schreef:

   Goed om te horen dat uw dochter ook fan is! De store manager van de locatie Rotterdam zal nog contact met u opnemen 😉
   Tot de volgende keer bij The Wax Bar!

 • Quint schreef:

  Gisteren voor de eerste keer naar The Wax Bar in Breda geweest voor een wax beurt. Netjes en zeer vriendelijk ontvangen bij binnenkomst en vrij snel daarna aan de slag gegaan. Naast de professionele behandeling ook genoeg informatie gekregen over hoe te handelen in de dagen na de wax, ben ik erg blij mee. Ik kan niet anders zeggen dan dat het bezoek een zeer fijne ervaring was die ik aan iedereen van harte kan aanbevelen !! Bedankt en tot de volgende keer !!!

  • The Wax Bar schreef:

   Beste Quint,

   Bedankt voor je recensie en fijn om te horen dat je een positieve ervaring hebt gehad bij The Wax Bar.

   Tot volgende keer 🙂 !

 • Marjolein schreef:

  Mijn eerste ervaring met een Brazilian wax (Rotterdam) was goed. Fijn dat ik me eerst even kon opfrissen, de bar is geweldig, fijn ontvangst van het personeel (professioneel) en alles nettjes en schoon. Jammer dat mijn haren niet lang genoeg waren voor mijn eerste afspraak, hopelijk is het resultaat nog beter bij mijn volgende afspraak. Met het resultaat van nu ben ik ook tevreden, grotendeels alles glad en zacht. De spullen die je eventueel moet aanschaffen na je behandeling zijn betaalbaar en ze ruiken heerlijk. De pijn viel enorm mee, tijdens de behandeling is het logisch dat je wat voelt, daarna lichtelijk pijn maar na een dag is het weg, alsof je nooit hebt gewaxt dus het is te doen. Kijk nu al uit naar mijn volgende afspraak!

  • The Wax Bar schreef:

   Fijn om te horen dat je een goede eerste ervaring hebt gehad. Tot de volgende keer!

 • J.A. van M. te E. schreef:

  Mijn eerste ervaring met een Brazilian wax. Zoals elke man (neem ik aan) was ik wel een tikje nerveus want ik had geen idee hoeveel pijn aan de edele delen ik zou moeten verdragen. Viel reuze mee. Afspraak was snel ingepland, gastvrouw en waxdame waren allebei erg vriendelijk. Ik had er werkelijk niets op aan te merken, volgende afspraak staat al gepland.

  • The Wax Bar schreef:

   Fijn om te horen dat je een goede ervaring hebt gehad. Tot volgende keer!

 • The Wax Bar schreef:

  Beste Kim,

  Bedankt voor je review. Jammer om te horen dat je geen positieve ervaring hebt gehad. Ik ga deze review zeker meenemen in de bespreking dus het probleem zal zeker worden aangekaart.

 • Elseligia schreef:

  Vandaag bij the wax bar in Rotterdam geweest. Op de website staat dat je voor je eerste afspraak 10 min van te voren aanwezig moet zijn ivm het invullen van een formulier mbt medicijngebruik etc. Ik was er netjes 10 min van te voren en er is mij niks gevraagd over een formulier. Ik heb dit ook aangegeven hoe dit nou zit en de dame gaf aan dat ik het formulier binnen in de kamer zou invullen of haar collega zou er in ieder geval een aantal vragen over stellen. Nou niet gebeurd dus. Ook heb ik recht op studentenkorting, omdat ik student ben, maar die kreeg ik nu niet omdat de studentenkorting alleen toegepast word op afspraken tussen 13:00 en 17:00 en mijn afspraak stond om 12:20. Dit was ook teleurstellend als klant die voor het eerst een bezoek brengt aan the waxbar. De behandeling is wel goed verlopen. Vriendelijke dame. Ik ben blij met het resultaat van de brazilian wax, maar niet met de service.

  • The Wax Bar schreef:

   Beste Elseligia,

   Wat jammer om te horen van de service. Ik heb je recensie doorgestuurd naar een desbetreffende medewerkster en zij neemt hierover nog even contact met jou op.
   Wel super om te horen dat je blij bent met het resultaat.

 • Alex schreef:

  Wederom een goede behandeling gehad van Deborah, zoals altijd zeer deskundig.

 • Jacob schreef:

  Hallo, na een aantal keren in Amersfoort geweest te zijn ben ik nu 2 keer in geholpen in Amsterdam. De behandeling was super. Lekker gekletst met de dame achter de balie. De behandelingen waren bijna pijnloos en de wax technician gaf goed aan wat ze ging doen. Ik maak zeker weer een afspraak. Alleen de afstand is een beetje een nadeel, zit wel 2 uur heen en 2 uur terug in de auto…. Maar voor de rest is het TOP!

 • Laticha schreef:

  Laatst ben ik langs geweest bij The waxbar in den haag, voor een brazillian en een oksel treatment!

  Ontzettend goed geholpen, beantwoorden al mijn vragen, en stelde mij erg gerust!
  Volgende afspraak is al ingepland 🙂 !!!!

 • Gerrit schreef:

  Inplannen is een ramp, weinig tijden voor mannen.
  Het resultaat was heerlijk. De behandeling was professioneel en vriendelijk, ik kom terug.