Over The Wax Bar

Het onstaan

Uit kosmopolitische steden over de hele wereld waaiden al de zonnebankstudio, nagelstudio en cocktailbar over. Op 15 juni 2011 opende in Rotterdam de eerste vestiging van ‘The Wax Bar’ in Nederland. Bij ‘The Wax Bar’ kan men terecht voor professionele ontharingsbehandelingen. Waxbehandelingen worden vaak als extra dienst door schoonheidsspecialisten aangeboden. ‘The Wax Bar’ biedt deze behandeling exclusief aan en garandeert daarbij snelheid, hygiëne en kwaliteit. In Azië, Noord- en Zuid-Amerika, maar ook dichtbij huis in Engeland, is een glad lijf ook voor mannen- de norm. Het concept Wax Bar is daar ook al jaren niet meer weg te denken uit het straatbeeld.

Het idee voor  ‘The Wax Bar’ is ontstaan in Singapore, waar oprichtster Sophie van den Haak in de periode dat zij er woonde heeft ervaren, dat lichamelijke verzorging in deze vooruitstrevende wereldstad ver geprofessionaliseerd is. Het verwijderen van ongewenste haargroei is hiervan een belangrijke onderdeel. Na het concept ook in Londen, New York, Los Angeles, Miami en San Francisco te hebben bekeken, vindt zij het nu tijd om ook Nederland kennis te laten maken met het concept WaxBar.


waxen hoe werkt het

Waarom The Wax Bar?

De Wax Technicians (‘Wax Tecs’) van ‘The Wax Bar’ worden op opgeleid door The Wax Bar’s trainers met jarenlange ervaring. Het gebruik van een unieke Hot Wax zorgt ervoor dat de huid langer glad blijft en minder geïrriteerd raakt. Bovendien is door het gebruik van deze hoogste kwaliteit wax en gespecialiseerde techniek de behandeling aanzienlijk minder pijnlijk dan bij ‘ouderwetse’ hars technieken.

201203, Waxbar Photoshoot, The Hague-9

 Onze waxbehandelingen

‘The Wax Bar’ biedt een scala aan behandelingen, voor vrouwen en mannen. Een behandeling duurt circa 20 minuten en is uitermate hygiënisch.  De barista biedt klanten in de trendy bar een heerlijk drankje aan, waar zij zich rustig op hun behandeling kunnen voorbereiden.

Sophie van den Haak weet zeker dat het concept aanslaat in Nederland: “Nederland is klaar voor een professionaliseringsslag op het gebied van lichaamsverzorging. Met mijn opgedane ervaring in het buitenland kan ik echt een uniek concept voor lichaamsontharing bieden. Ik zou iedereen willen oproepen het gewoon eens een keer te proberen, je wilt echt nooit meer anders”!

 Onze missie

Wij geven jou zelfvertrouwen! Wanneer je als klant het resultaat van een behandeling ervaart, geeft dit een zelfverzekerd gevoel. Je voelt je mooier, schoner, kortom: zelfverzekerd!

Onze missie is de klant zelfvertrouwen geven!

Onze kernwaarden

Onze kernwaarden vormen de identiteit van onze organisatie. Ondanks de diversiteit tussen onze collega’s hebben ze een aantal kernwaarden met elkaar gemeen. Dit zorgt ervoor dat we beter nieuwe mensen kunnen werven en onboarden. Ook zorgt het ervoor dat de organisatie makkelijker te sturen is.

Onze kernwaarden zijn: Positiviteit, Comfortabel, Confidence, Innovatief en No nonsense.

Onze merkbeloften

The Wax Bar belooft aan al haar klanten dat iedere behandeling met Hygiëne, Snelheid, Kwaliteit en Comfort wordt uitgevoerd. Iedere klant mag ons aanspreken op onze merkbeloften. Verder staan we open voor feedback. Feedback zorgt namelijk voor vooruitgang. Lees hier meer over onze merkbeloften.

Zien we je snel?!