Supreme wax

The Wax Bar Supreme Wax

Natuurlijk, vinden wij dat iedereen aan ontharen moet geloven. Het geweldige gevoel om een sexy en gladde huid te ervaren, maar de herinnering aan jouw laatste alternatieve ontharingsbeurt doet je toch weer naar het scheermesje grijpen. Wij vonden dat dat echt anders moest. Daarom hebben wij er onze missie van gemaakt om mensen zelfvertrouwen te geven door ontharen. Hierbij willen we de angst voor pijn weg nemen en ervoor zorgen dat waxen voor iedereen toegankelijk is. Na zorgvuldige ontwikkeling van 1,5 jaar over onze The Wax Bar Supreme Wax hebben we de perfecte formule gevonden. Deze formule maakt het mogelijk het gehele lichaam minder pijnlijk en met een mooier resultaat te waxen. Daarbij is de wax voor ieder haar- en huidtype en volledig hypoallergeen.

Drempel om te gaan waxen

Naast pijn merken wij dat schaamte een tweede drempel vormt om de stap naar The Wax Bar te maken. Voor een behandeling moet het haar groeien, waardoor mensen zich ongemakkelijk en onaantrekkelijk voelen. Daarnaast is het voor velen lastig om bij de Wax Technician naar binnen te stappen omdat je je misschien wel schaamt. Zeker als het gaat om een Brazilian Wax of om een Male Brazilian Wax. Wij vinden dat haargroei op verschillende plekken van het lichaam een normaal is. Schaamte hoeft voor ons geen reden te zijn waarom mensen geen waxbehandeling zouden moeten ondergaan en daarom willen wij die schaamte graag wegnemen. Onze Wax Technicians zorgen ervoor dat jij je op je gemaakt voelt tijdens de behandeling. En ook mannen hoeven zich niet te schamen, want van ons klantenbestand is 40% man. Mannen voelen zich ook bij ons op hun gemakt dat ze na de eerste waxbehandeling blijven terugkomen. Een groter compliment is er niet.

Dus wie glad wil zijn, zal wel een beetje pijn moeten lijden, maar zo min mogelijk en in een comfortabele, fijne omgeving.

Waarom Supreme Wax?

Tot 2016 hebben wij met strip wax gewerkt, maar wij vonden het tijd voor iets nieuws. Met toonaangevende en gespecialiseerde Wax Technicians zijn wij altijd op zoek naar manieren om je nog beter, sneller en minder pijnlijk te kunnen waxen en met een nog mooier resultaat.

Onze Supreme Wax is de enige hot wax op de markt die op ieder lichaamsdeel kan worden gebruikt en zorgt dankzij unieke ingrediënten voor een aanzienlijk minder pijnlijke waxbehandeling en een zacht perzikhuidje die minstens vier weken zo blijft.

De voordelen van de The Wax Bar Supreme Wax

  • Het is een unieke hot wax, die speciaal ontwikkeld is om op ieder huidtype succesvol te zijn, waaronder ook de gevoelige en allergische huid;
  • Deze speciale stripless hot wax klemt zich alleen om de haartjes heen, niet aan de huid;
  • De wax neemt kleinere haartjes vanaf 3mm. makkelijk mee;
  • De toegevoegde Calendula verrijkt de wax met een verzorgend effect en
  • Een ander ingrediënt is ginseng olie, dat staat bekend om de verzorgende en huidherstellende werking.

Wij zijn enorm trots op onze Supreme Wax. Het belangrijkste is hoe jij onze Wax ervaart. Kom je het snel uitproberen?

Volg ons op social media:

Instagram
Facebook