vrouw

Heb jij als vrouw last van overbeharing?

The Wax Bar helpt! Niets is zo vervelend als het hebben van overbeharing. Het kan je onzeker maken en ervoor zorgen dat je je minder prettig voelt in jouw eigen lichaam. Waxen is dan een oplossing. Doordat een waxbehandeling geschikt is voor vrijwel alle plekken op de huid, is het een goede manier om overbeharing te verwijderen.

Wat is overbeharing?

Overbeharing, ook wel hypertrichose genoemd, is overmatige haargroei op plekken waar je van nature al haargroei hebt. Denk bijvoorbeeld aan haartjes in het gezicht, lange haren op de armen en benen en haren op de buik of in de lies.

Bij overbeharing verschijnen er in de plaats van donshaartjes, donkere haren op deze plekken. Ook is de haargroei bij overbeharing vaak meer dan de normale haargroei. Hierdoor kan overbeharing, voor vrouwen én mannen, ongewenst zijn en ervoor zorgen dat je minder prettig in je vel zit.

Waxen tegen overbeharing

Mannen en vrouwen kunnen overbeharing op diverse manieren tegengaan. Het waxen van de haartjes is één van de oplossingen. Met een waxbehandeling kun je het overtollig haar verwijderen en zo de overbeharing verminderen. Waxen heeft vele voordelen. Zo is het één van de meest natuurlijke manieren van haren verwijderen, heb je niet langer last van harde stoppels en huidirritaties, blijven haren tot wel 2 weken weg én komen ze stukken zachter en in mindere mate terug. Ofwel: een zeer geschikte manier om overbeharing bij vrouwen en mannen tegen te gaan.

Wax aanbod van The Wax Bar

The Wax Bar biedt hiervoor diverse behandelingen en pakketten aan. Zo kun je precies de waxbehandeling samenstellen die jij nodig hebt. Heb je last van overbeharing in het gezicht? Dan is het Like A Baby pakket een uitstekende keuze. Ook voor het waxen van het gehele lichaam hebben we een speciaal pakket (I Am Not A Bear).

Bekijk onze treatments en packages voor het aanbod en maak meteen een reservering bij één van onze locaties.

Volg ons op social media:

Instagram
Facebook