oksel 2

Wat is waxen precies?

Waxen is een methode om ongewenst lichaamshaar te verwijderen, waarbij de haartjes samen met de haarwortel worden weggehaald. De Supreme Wax van The Wax Bar geeft het beste resultaat.

Waxen, wat is het?

Waxen is een methode om jouw ongewenste lichaamshaar te verwijderen, waarbij de haartjes samen met de haarwortel worden weggehaald. De haartjes kunnen tot wel twee weken helemaal wegblijven en komen zachter en dunner terug. De wax van The Wax Bar is een unieke wax, die het mooiste resultaat geeft. Onze Supreme Wax is hypoallergeen en speciaal ontwikkeld voor elk huidtype, waaronder ook voor de gevoelige huid.

No Double-Dipping

Belangrijk is dat The Wax Bar een No Double-Dipping beleid heeft; Onze houten spatels worden nooit meer dan één keer gebruikt. Zo kunnen er geen kruisbesmettingen ontstaan. No Double Dipping zorgt ervoor wax schoon te houden en ultieme hygiëne te garanderen.

Hot Wax

Onze Hot Wax wordt verwarmd in een heater, waarin de wax smelt tot een vloeibare substantie. Nadat de Wax Technician de huid heeft gereinigd en ingesmeerd met olie, wordt de wax met een houten spatel op de huid aangebracht. Eenmaal op de huid aangebracht, koelt de wax af en klemt de wax zich om de haartjes heen. Onze wax is speciaal ontwikkeld dat het alleen vastpakt aan de haartjes en niet aan de huid, hierdoor is de behandeling prettiger. Hierna wordt de afgekoelde wax in een snelle beweging verwijderd en neemt het de haartjes mee. Na de behandeling wordt de huid nogmaals goed gereinigd, zodat de huid extra schoon is.

Waxbehandelingen

Ben je nieuwsgierig geworden? Neem dan eens een kijkje in ons menu welke professionele waxbehandeling aansluit bij jou wensen en boek meteen je behandeling.

Volg ons op social media:

Instagram
Facebook