Wat is waxen precies?

Waxen, wat is het?

Waxen is een methode om ongewenst lichaamshaar te verwijderen. De wax van The Wax Bar is een unieke wax, die het mooiste resultaat geeft. The Wax is speciaal ontwikkeld voor elk huidtype, waaronder ook voor de gevoelige en allergische huid.

No Double-Dipping

Belangrijk is dat The Wax Bar bij beide waxen een No Double-Dipping beleid heeft; Onze houten spatels worden nooit meer dan 1 keer gebruikt. Dit om ultieme hygiene te garanderen.

wat is waxen thewaxbar

Hot Wax

Onze Hot Wax wordt verwarmd in een heather, waarin de wax smelt tot een vloeibare substantie. Nadat de Wax Technici de huid heeft gereinigd en ingesmeerd met olie, wordt de wax met een houten spatel op de huid aangebracht. Eenmaal op de huid aangebracht, koelt de wax af en klemt de wax zich om de haartjes heen. Hierna wordt het plakje wax in een snelle beweging verwijderd en neemt het de haartjes mee. Na de behandeling wordt de huid nogmaals goed gereinigd, zodat de huid extra schoon is.

Waxbehandelingen

Ben je nieuwsgierig geworden? Neem dan eens een kijkje in ons menu voor een professionele waxbehandeling of boek meteen je behandeling:

Boek je behandeling