Waxen, hoe werkt het?

Bekijk de uitleg hieronder en je weet precies wat de stappen zijn!

  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
Stap 1

Afspraak maken


Wanneer je hebt besloten je te laten waxen, kan je contact opnemen met The Wax Bar. Door ons telefonisch, via de e-mail of via de website (24/7) te benaderen, kan je een afspraak bij ons inplannen. De afspraak wordt door een van onze Barista’s ingepland in de agenda. Belangrijk: Voor je een afspraak maakt, moet je haar de tijd hebben om te groeien. Dit duurt ongeveer 2 weken, dus houd hier rekening mee als je een afspraak wil maken.

Stap 2

Inchecken

Bij binnenkomst zal onze Barista* je ontvangen. Zij is op de hoogte van jouw afspraak en zal je inchecken. Tijdens je eerste bezoek aan The Wax Bar vragen wij je een formulier in te vullen. Dit formulier geeft ons meer inzicht in jouw wensen en behoeften. Er wordt ook rekening gehouden met eventuele allergieën en medicijngebruik. Natuurlijk blijven deze gegevens binnen The Wax Bar. Na het inchecken krijg je een lekker kopje koffie, thee of glas limonade aangeboden. Je kan zelfs een glaasje Prosecco nemen als je dit wilt. Hierna wordt je zo snel mogelijk geholpen.

*Barista – Onze gastvrouw achter de Bar

Stap 3

Voorbereiding behandeling

Zodra je bent ingecheckt en je aan de beurt bent, zal de Wax Technician* je komen ophalen bij de Bar. Zij stelt zich aan jou voor en vertelt je wat er gaat gebeuren. Eenmaal in de behandelruimte mag je je omkleden in de kleedkamer. Hier kan je je ook opfrissen, zodat je schoon en comfortabel aan de behandeling begint.

*Degene die jouw behandeling uitvoert

Stap 4

De behandeling

De Wax Technician zal je stap voor stap begeleiden en je op de hoogte houden tijdens de behandeling. Onder het genot van een leuke film of een gezellig praatje wordt je gewaxt. De duur van je afspraak hangt af van de behandeling(en) die jij hebt gekozen. Dit kan je altijd even vragen aan de Barista of de Wax Technician.

Stap 5

Eindresultaat

Na afloop van de behandeling kan je het eindresultaat bewonderen. De eerste keren zal je huid wat rood zijn, maar dit trekt snel weer weg. De Wax Technician zal je voorzien van een persoonlijk advies omtrent verzorging, Aftercare en je vervolgafspraak. Mocht je nog vragen hebben, aarzel dan niet om deze te stellen aan jouw Wax Technician. Zodra je bent aangekleed, check je weer uit bij de Bar. Je kan hier jouw ervaringen delen met de Barista, afrekenen en een nieuwe afspraak inplannen.

Stap 6

Je loopt met een gladde huid en een goed gevoel de deur uit!


Tips

Alle bruikbare tips voordat je gaat waxen!