rug p en a 3

Waxen, hoe werkt het?

Bekijk de uitleg hieronder en je weet precies wat de stappen zijn!

Afspraak maken

Wanneer je hebt besloten je te laten waxen, kan je contact opnemen met The Wax Bar. Door ons telefonisch (085-0403607), via de e-mail (info@thewaxbar.nl) of via de website (24/7) te benaderen, kan je een afspraak bij ons inplannen. De afspraak wordt door één van onze medewerkers Customer Support ingepland in de agenda. Belangrijk: Voor je een afspraak maakt, moet je haar de tijd hebben om te groeien. Dit duurt ongeveer twee weken, dus houdt hier rekening mee als je een afspraak wil maken.

1. Inchecken

Bij The Wax Bar kom je binnen in onze barruimte waar je een lekker kopje koffie of thee of een heerlijk glaasje water of limonade kan pakken. Ook liggen er actuele tijdschriften, die je kan lezen tijdens het wachten en is er gratis WiFi. Zodra de Wax Technician klaar is, zal ze jouw inchecken en zal ze je begeleiden naar de behandelkamer.

2. De voorbereiding

Zodra je bent ingecheckt en je aan de beurt bent, zal de Wax Technician* je komen ophalen bij de Bar. Zij stelt zich aan jou voor en vertelt je wat er gaat gebeuren. Eenmaal in de behandelruimte mag je je omkleden in de kleedkamer. Hier kan je je ook opfrissen, zodat je schoon en comfortabel aan de behandeling begint.

*Degene die jouw behandeling uitvoert

3. De behandeling

De Wax Technician zal je stap voor stap begeleiden en je op de hoogte houden tijdens de    behandeling. Onder het genot van een leuke film word je gewaxt. De duur van je afspraak hangt af van de behandeling(en) die jij hebt gekozen. Dit kan je altijd even vragen aan de Wax Technician.

4. Eindresultaat

Na afloop van de behandeling kan je het eindresultaat bewonderen. De eerste keren zal je huid wat rood zijn, maar dit trekt snel weer weg. De Wax Technician zal je voorzien van een persoonlijk advies omtrent verzorging, After Care en je vervolgafspraak. Mocht je nog vragen hebben, aarzel dan niet om deze te stellen aan jouw Wax Technician. Zodra je bent aangekleed, check je weer uit bij de bar. Je kan hier jouw ervaringen delen, afrekenen en een nieuwe afspraak inplannen.

5. Je loopt met een gladde huid en vol zelfvertrouwen weer de deur uit!

 

 

 

 

 

Volg ons op social media:

Instagram
Facebook