Bilnaad waxen

Bottom Line Wax

Bilnaad waxen

Je billen zijn misschien wel de laatste plek waar je stoppels wilt hebben van het scheren. Die wil je juist mooi zacht hebben, toch? Door een professionele behandeling bij The Wax Bar te laten doen, hoef je er zelf geen aandacht aan te besteden maar kun je toch profiteren van een mooi glad en fris resultaat.

Bilnaad waxen of harsen

Als jij ervoor kiest om je billen te laten waxen, heb je een mooier, gladder en frisser resultaat. Bij The Wax Bar zul jij ervaren dat het billen waxen een stuk minder pijnlijke ervaring is dan gedacht. Een ouderwetse harsbehandeling is namelijk vele male pijnlijker, omdat er gebruik wordt gemaakt van verouderde hars, die niet alleen de haren, maar ook aan de huid blijft kleven. De wax van The Wax Bar hecht zich alleen aan de haren, waardoor jouw huid veel minder te verduren krijgt.

Bilnaad waxen bij The Wax Bar

Wanneer jij je billen wilt laten waxen is The Wax Bar de geschikte plek. Dit komt omdat wij enkel werken met professionals. Wij verzorgen de opleiding van onze medewerkers zelf, waardoor we zeker weten dat jouw billen de aandacht krijgen die ze verdienen. Ook is The Wax Bar in verschillende plaatsen te vinden, waardoor er altijd een locatie bij jou in de buurt is. Boek nu een afspraak voor billen waxen bij The Wax Bar of ontdek onze andere behandelingen!