Brazilian Wax

Brazilian Wax

Overweeg je een Brazilian Wax te laten doen? Dan ben je bij The Wax Bar aan het juiste adres en in handen van echte wax professionals. Zou jij ook graag weken lang een zachte, haarvrije schaamstreek willen hebben? Ben je het ook zo zat om je regelmatig te scheren met geïrriteerde scheerbultjes als gevolg? Van bottom line waxen tot Brazilian Wax, voor iedere behandeling kan je terecht bij The Wax Bar.

Brazilian Wax voor mannen en vrouwen

Bij een Brazilian Wax wordt een meer intiem gedeelte (de schaamstreek) gewaxt. Het waxen van de intieme gedeeltes wordt steeds populairder als ontharingsmethode en dat merken wij bij The Wax Bar. De Brazilian Wax is namelijk onze meest uitgevoerde behandeling bij The Wax Bar. Zowel vrouwen als mannen kiezen voor deze behandeling. Naast de Brazilian Wax voor vrouwen hebben we namelijk ook de Male Brazilian Wax.

Is een Brazilian Wax pijnlijk?

De Brazilian Wax wordt regelmatig opgevat als een pijnlijke behandeling, maar wij kunnen je vertellen dat dat lang niet zo erg is als je misschien wel denkt! Vaak vergelijkt men een waxbehandeling met het harsen van het lichaam. Een waxbehandeling is echter vele malen minder pijnlijk, omdat de wax niet aan de huid hecht. Door de professionaliteit en de unieke Hot Wax, die The Wax Bar gebruikt, wordt deze behandeling veel minder pijnlijk.

Brazilian Wax bij The Wax Bar

Zenuwachtig om een Brazilian Wax te boeken? Maak je geen zorgen. Wij zorgen ervoor dat jij je helemaal op je gemak voelt en wij maken de behandeling zo pijnloos mogelijk. Maak snel een afspraak bij één van onze vestigingen.

Eerste keer waxen?

Is het voor jou de eerste keer waxen en vind je het een beetje spannend? Boek dan een Brazilian First Time. We plannen dan wat extra tijd in. Daardoor kunnen wij je op je gemak stellen en je goed uitleggen wat we gaan doen. En maak je geen zorgen: bij The Wax Bar ben jij in goede handen!

 

Volg ons op social media:

Instagram
Facebook

the wax bar