Brazilian Wax

Brazilian Wax

Brazilian Wax voor mannen en vrouwen

Bij een Brazilian Wax wordt een meer intiem gedeelte, namelijk de schaamstreek, gewaxt. Het waxen van de intiemere gedeeltes wordt steeds populairder als ontharingsmethode en dat merken wij bij The Wax Bar. De Brazilian Wax is namelijk onze meest uitgevoerde behandeling bij The Wax Bar. Zowel vrouwen als mannen kiezen voor deze behandeling. Naast de Brazilian Wax voor vrouwen hebben we namelijk ook de Male Brazilian Wax voor mannen.

Is een Brazilian Wax pijnlijk?

De Brazilian Wax wordt regelmatig gezien als een pijnlijke behandeling, maar wij kunnen je vertellen dat dat heel erg meevalt! Vaak vergelijkt men een waxbehandeling met het harsen van het lichaam. Een waxbehandeling is echter vele malen minder pijnlijk, omdat de wax niet aan de huid hecht. Door de professionaliteit en de unieke Hot Wax, die The Wax Bar gebruikt, wordt deze behandeling veel minder pijnlijk.

Brazilian Wax bij The Wax Bar

Zenuwachtig om een Brazilian Wax te boeken? Maak je geen zorgen. Wij zorgen ervoor dat jij je helemaal op je gemak voelt en wij maken de behandeling zo pijnloos mogelijk. Maak snel een afspraak bij één van onze vestigingen.

First time

Kom jij voor het eerst een Brazilian Wax doen bij The Wax Bar en vind je het een beetje spannend? Boek dan een Brazilian First Time. We boeken dan wat extra tijd in. Daardoor kunnen wij je op je gemak stellen en je goed uitleggen wat we gaan doen. En maak je geen zorgen: bij The Wax Bar ben jij in goede handen!