Onderrug waxen

Lower Back Wax

Ben jij op zoek naar de beste behandeling voor een gladde rug?

Het hebben van rug haar kan voor sommige mensen vervelend zijn. Gelukkig is hier een effectieve en zachte wax service voor bij The wax bar. Tijdens het waxen van de onderrug wordt dat net boven je billen tot aan het midden van de rug groeit weggehaald. Door deze professionele en effectieve methode sta je binnen een mum van tijd weer buiten met een fris gevoel. Maak nu je afspraak bij The Wax Bar.

Bekijk hier de waxbehandeling die het beste aansluit bij jouw wensen. 

Onderrug harsen

Als jij je rug laat waxen bij The Wax Bar zul je merken dat dit een minder pijnlijke ervaring is dan je rughaar verwijderen met hars. Dat komt omdat The Wax Bar alleen maar wax producten van hoge kwaliteit gebruikt. De wax hecht zich namelijk aan de haartjes, terwijl hars zich ook aan de huid hecht. Hierdoor zijn de behandelingen bij The Wax Bar vele malen minder pijnlijk dan een ouderwetse harsbehandeling.

Veel van onze behandelingen kan je ook samen boeken in de vorm van een pakket. Hierdoor kan je meerdere behandelingen doen tegen een lagere prijs. Lees hier meer over al onze pakketten. Naast je rug ook andere lichaamsdelen waxen? Bij The Wax Bar bieden we verschillende soorten behandelingen aan.

De voordelen van je onderrug waxen

Er zijn verschillende redenen waarom je kunt kiezen voor het waxen van je onderrug. Het kiezen voor deze treatment heeft verschillende voordelen:

  • Je hoeft niet zelf de rug te scheren, vaak gaat dit moeilijk omdat je het slecht ziet.
  • De rug is voor lange tijd geheel haar vrij
  • De behandeling is snel, zacht en effectief
  • Hoe vaker je de onderrug waxt, hoe minder haren er terugkomen.

Onderrug waxen bij The Wax Bar

Wij werken bij The Wax Bar stuk voor stuk met professionele opgeleide Wax Technicians die ervoor zorgen dat jouw behandeling voor het verwijderen van rughaar zo prettig mogelijk verloopt. Je zult dan ook direct merken dat bij The wax bar de behandeling minder pijnlijk is dan het verwijderen van onderrug haar met wax. 

Met maar liefst vijf vestigingen is er altijd wel een locatie bij jou in de buurt. Neem gerust contact met ons op voor al uw vragen en voor het maken van een afspraak. Ben je benieuwd naar de mogelijkheden voor het waxen van je rug? Bekijk dan onze mogelijkheden voor rug waxen.