Rug Waxen

Rug Waxen

Back Pack

Heb jij last van je haargroei op je rug, nek en schouders? Dan is de Back Pack voor jou een uitkomst. Het scheren van je rug is best lastig en om dit nu steeds aan je vriend, vriendin of een van je ouders te vragen, is ook weer zoiets. Bij The Wax Bar waxen wij al jouw haar en hoef je er zelf geen aandacht aan te besteden. Wij zorgen dat jij een professionele waxbehandeling krijgt en daarna heb jij een mooie glad en fris resultaat.

Wat is een Back Pack?

Bij een Back Pack waxen wij jouw rug vanaf boven de billen tot aan de nek en de schouders tot aan de onderkant van de mouwen van je t-shirt. Eigenlijk waxen we dus de gehele achterkant van jouw t-shirt. De Back Pack één van onze meest geboekte behandelingen en staat daarom ook in onze top 5. De Back Pack is de favoriete behandeling van iedere man. En door deze behandeling als pakketten te boeken en niet als losse behandelingen profiteer jij ook nog eens van voordeel.

Waarom een Back Pack?

Na een waxbehandeling blijven je haartjes ongeveer twee weken weg en groeien dunner en zachter terug. Na vier tot zes weken kan je opnieuw de Back Pack inplannen. Een pakket behandeling kan voor jou prettig zijn, omdat je, in tegenstelling tot het scheren en harsen van je lichaam, stukken minder last krijgt van rode bultjes en een geïrriteerde huid. Verzorg je lichaam na een behandeling goed om onze verzorgingsproducten, zoals een Aleppo Cube of Post Wax Spray en geniet van een optimaal wax resultaat.