About The Wax Bar

Over The Wax Bar

Het onstaan in 2011

Wij openden op 15 juni 2011 in Rotterdam de eerste vestiging van The Wax Bar in Nederland. Bij ons kan iedereen terecht voor professionele ontharingsbehandelingen. Waxbehandelingen worden vaak als extra dienst door schoonheidsspecialisten aangeboden. Wij bieden deze ontharingsbehandelingen exclusief aan en garanderen daarbij snelheid, hygiëne, comfort en kwaliteit. Wist je dat in Azië, Noord- en Zuid-Amerika, maar ook dichtbij huis in Engeland, een glad lijf voor mannen en vrouwen heel normaal is? Daar is het concept van een Wax Bar al jaren niet meer weg te denken uit het straatbeeld.

Ons idee van The Wax Bar is ontstaan in Singapore. In deze vooruitstrevende wereldstad was lichamelijke verzorging ver geprofessionaliseerd en het verwijderen van ongewenste haargroei is daarvan een belangrijk onderdeel. Nadat wij het concept ook bekeken hadden in London, New York, Los Angeles, Miami en San Francisco vonden wij het tijd om Nederland kennis te laten maken met The Wax Bar.

Waarom The Wax Bar?

Onze Wax Technicians (Wax Tecs) van The Wax Bar worden opgeleid door The Wax Bar’s Trainers met jarenlange ervaring. Doordat wij gebruik maken van een unieke The Wax Bar Supreme Wax zorgen we ervoor dat de huid langer glad blijft en minder geïrriteerd raakt. Bovendien is door het gebruik van deze hoogste kwaliteit wax en gespecialiseerde techniek de behandeling aanzienlijk minder pijnlijk dan bij ouderwetse hars technieken.

 

luifel
DH

Onze missie
Wij geven mensen zelfvertrouwen! Wanneer je als klant het resultaat van een behandeling ervaart, geeft dit een zelfverzekerd gevoel. Je voelt je mooier, schoner, sexier kortom: zelfverzekerd!

Onze kernwaarden
Onze kernwaarden vormen de identiteit van onze organisatie. Ondanks de diversiteit tussen onze collega’s hebben ze een aantal kernwaarden met elkaar gemeen. Dit zorgt ervoor dat we beter nieuwe mensen kunnen werven. Daarbij zorgen de gemeenschappelijke kernwaarden dat jij, als klant, de beleving van The Wax Bar ervaart.

“Onze kernwaarden zijn: Positivity, Comfortability, Confidence, Innovativity, No Nonsense.”

Onze merkbeloften
Wij beloven aan al onze klanten dat iedere behandeling met Hygiëne, Snelheid, Kwaliteit en Comfort wordt uitgevoerd. Iedere klant mag ons hier aanspreken op onze merkbeloften. Verder staan we open voor feedback, feedback zorgt namelijk voor vooruitgang. Lees in onze beloften aan jou! meer over onze merkbeloften.

Onze waxbehandelingen
Wij bieden een ruime keus aan behandelingen voor vrouwen en mannen. Een behandeling duurt tussen de 5 en 40 minuten en is uitermate hygiënisch. Je wordt op je gemak gesteld en ook onze Customer Support staat altijd voor jou klaar via de telefoon of email.

wax drop
bar E en I