Male Brazilian Wax

Male Brazilian Wax

Brazilian Wax voor mannen en vrouwen

Bij een Brazilian Wax wordt een meer intiem gedeelte van je lichaam gewaxt, namelijk de schaamstreek. Het waxen van de intiemere gedeeltes wordt steeds populairder als ontharingsmethode en dat merken wij bij The Wax Bar. De Brazilian Wax is namelijk onze meest uitgevoerde behandeling in The Wax Bar. Bij zowel vrouwen als mannen is deze behandeling erg populair omdat het een super glad en verzorgd gevoel geeft. Onze Wax Technicians zorgen ervoor dat jij met een prettig gevoel de behandeling ondergaat.

Is een Brazilian Wax pijnlijk?

De Male Brazilian Wax wordt regelmatig gezien als een pijnlijke behandeling, maar wij kunnen je vertellen dat dat heel erg meevalt! Vaak vergelijkt men een waxbehandeling met het harsen van het lichaam. Een waxbehandeling is echter vele malen minder pijnlijk, omdat de wax niet aan de huid hecht. Door de professionaliteit en de unieke Hot Wax, die The Wax Bar gebruikt voor de Male Brazilian Wax, wordt deze behandeling veel minder pijnlijk.

Brazilian Wax bij The Wax Bar

Zenuwachtig om een Male Brazilian Wax te boeken? Maak je geen zorgen. Wij zorgen ervoor dat jij je helemaal op je gemak voelt en wij maken de behandeling zo pijnloos mogelijk. Maak snel een afspraak bij één van onze vestigingen.

First time

Kom jij voor het eerst een Male Brazilian Wax doen bij The Wax Bar en vind je het een beetje spannend? Boek dan een Male Brazilian First Time. We plannen dan wat extra tijd in. Daardoor kunnen wij je op je gemak stellen en je goed uitleggen wat we gaan doen. En maak je geen zorgen: bij The Wax Bar ben jij in goede handen!