Benen waxen man

Male Leg Wax

Benen waxen man

Bij waxen denk je misschien direct aan het ontharen voor vrouwen, maar een waxbehandeling voor een man is ook echt iets heel normaals en komt ook steeds meer voor. Waxen is de ideale oplossing voor een sporter of gewoon iemand die liever rondloopt met gladde benen. Bij deze behandeling worden de benen van de enkel tot aan de onderkant van de billen gewaxt.

Benen waxen of harsen man

Als jij ervoor kiest om je benen te laten waxen, heb je een mooier, gladder en frisser resultaat. Bij The Wax Bar zul jij ervaren dat het waxen van de benen een stuk minder pijnlijke ervaring is dan gedacht. Een ouderwetse harsbehandeling is namelijk vele male pijnlijker, omdat er gebruik wordt gemaakt van verouderde hars, welke niet alleen de haren, maar ook aan de huid blijft kleven. De wax van The Wax Bar hecht zich alleen aan de haren, waardoor jouw huid veel minder te verduren heeft.

Benen waxen man bij The Wax Bar

Wanneer jij je benen wilt laten waxen is The Wax Bar de geschikte plek. Dit komt omdat wij enkel werken met professionals. Wij verzorgen de opleiding van onze medewerkers zelf, waardoor we zeker weten dat jouw benen de aandacht krijgen die ze verdienen. Ook is The Wax Bar in verschillende plaatsen te vinden, waardoor er altijd een locatie bij jou in de buurt is.