Neus waxen

Nose Wax

Neus waxen

Binnen een paar minuten zorgen wij dat de binnenkant van je neus haarvrij gemaakt wordt. Dit kan bijvoorbeeld een uitkomst zijn als je die haartjes geen prettig gezicht vindt. In een mum van tijd sta jij weer buiten bij The Wax Bar!

Neus waxen of harsen

Het waxen van het gezicht doet helemaal geen pijn. Dat komt omdat we bij The Wax Bar gebruik maken van onze eigen unieke Supreme Hot Wax. In tegenstelling tot harsen doet waxen dus echt veel minder pijn. Het verschil tussen harsen en waxen is dat hars zich zowel aan de haartjes als aan de huid hecht, waardoor de huid belast wordt. Bij waxen hecht de wax zich alleen om het haartje. Hierdoor doet het veel minder pijn als jij je gezicht laat waxen en belast jij je gezichtshuid minder met een waxbehandeling dan als je kiest voor harsen.

Neus waxen bij The Wax Bar

Het kan gevaarlijk zijn als je zelf aan de slag gaat met het ontharen van je gezicht. Ga daarom voor het waxen van je gezicht niet zelf aan de slag, maar kies voor een optimaal resultaat voor een gezichtswax die wordt verzorgd door een professional bij The Wax Bar. The Wax Bar is te vinden op diverse locaties in het hele land. Zien we je snel?