Gedeelte van de benen waxen

Partial Leg Wax

Gedeelte van de benen waxen

Wil je eigenlijk alleen maar een klein specifiek deel van je benen laten waxen? Dan is dit de behandeling voor jou! Binnen no-time sta jij buiten met een fris en schoon gevoel. Tot snel bij The Wax Bar!

Gedeelte van de benen waxen of harsen

Als jij ervoor kiest om je benen te laten waxen, heb je een mooier, gladder en frisser resultaat. Bij The Wax Bar zul jij ervaren dat het waxen van de benen een stuk minder pijnlijke ervaring is dan gedacht. Een ouderwetse harsbehandeling is namelijk vele male pijnlijker, omdat er gebruik wordt gemaakt van verouderde hars, welke niet alleen de haren, maar ook aan de huid blijft kleven. De wax van The Wax Bar hecht zich alleen aan de haren, waardoor jouw huid veel minder te verduren heeft.

Gedeelte van de benen waxen bij The Wax Bar

Wanneer jij je benen wilt laten waxen is The Wax Bar de geschikte plek. Dit komt omdat wij enkel werken met professionals. Wij verzorgen de opleiding van onze medewerkers zelf, waardoor we zeker weten dat jouw benen de aandacht krijgen die ze verdienen. Ook is The Wax Bar in verschillende plaatsen te vinden, waardoor er altijd een locatie bij jou in de buurt is.