Tenen waxen

Toe Wax

Tenen waxen

De meeste mensen hebben wel iets van haar op hun tenen en sommigen hebben hier ook last van. Door een professionele behandeling bij The Wax Bar te laten doen, hoef je er zelf geen aandacht aan te besteden en heb jij ook nog een eens een mooi glad en fris resultaat. De haartjes blijven langer weg dan wanneer je ze scheert en bovendien krijg je geen stoppeltjes als de haartjes terug groeien.

Tenen waxen of harsen

Als jij ervoor kiest om je tenen te laten waxen, heb je een mooier, gladder en frisser resultaat. Bij The Wax Bar zul jij ervaren dat het waxen van de tenen een stuk minder pijnlijke ervaring is dan gedacht. Een ouderwetse harsbehandeling is namelijk vele male pijnlijker, omdat er gebruik wordt gemaakt van verouderde hars, welke niet alleen de haren, maar ook aan de huid blijft kleven. De wax van The Wax Bar hecht zich alleen aan de haren, waardoor jouw huid veel minder te verduren heeft.

Tenen waxen bij The Wax Bar

Wanneer jij je tenen wilt laten waxen is The Wax Bar de geschikte plek. Dit komt omdat wij enkel werken met professionals. Wij verzorgen de opleiding van onze medewerkers zelf, waardoor we zeker weten dat jouw benen de aandacht krijgen die ze verdienen. Ook is The Wax Bar in verschillende plaatsen te vinden, waardoor er altijd een locatie bij jou in de buurt is.