Wenkbrauwen waxen

Brow Wax

Zijn jouw wenkbrauwen toe een een opfrisser? De wenkbrauwen bijwerken kan op diverse manieren waaronder epileren, harsen, scheren en waxen. Het epileren van je wenkbrauwen kost echter veel tijd en na het scheren groeien de haartjes snel terug. Gelukkig kun je bij The Wax Bar je wenkbrauwen laten bijwerken waardoor je nog langer kunt genieten van een mooi en glad gezicht. Bij de behandeling die wij aanbieden om je wenkbrauwen te laten waxen, worden de wenkbrauwen niet geshaped. Ze worden rondom opgeschoond waarbij de al bestaande vorm wordt aangehouden. 

Wenkbrauwen waxen of harsen

Weinig mensen weten dat er verschil zit tussen waxen en harsen. In tegenstelling tot harsen doet waxen veel minder pijn. Het verschil tussen de twee is dat hars zich zowel aan de haartjes als aan de huid hecht, waardoor de huid belast en geïrriteerd wordt. Het waxen van het gezicht doet vrijwel helemaal geen pijn. Dat komt omdat we bij The Wax Bar gebruik maken van onze eigen unieke Supreme Hot Wax. Daarnaast hecht bij waxen de wax zich alleen aan het haartje. Hierdoor doet het veel minder pijn als jij je gezicht laat waxen en belast jij je gezichtshuid aanzienlijk minder met een waxbehandeling dan wanneer je zou kiezen voor een harsbehandeling. 

Wenkbrauwen waxen bij The Wax Bar

Zelf aan de slag gaan met het ontharen van je gezicht kan gevaarlijk zijn. Ga daarom voor het waxen van je gezicht niet zelf aan de slag, maar kies voor een optimaal resultaat met een gezichtswax die wordt verzorgd door een professional bij The Wax Bar. The Wax Bar is te vinden op diverse locaties in het hele land. Benieuwd naar onze pakketten? Neem ook eens een kijkje bij onze pakketten pagina. Zien we je snel? Maak direct een afspraak!