Wenkbrauwen waxen

Brow Wax

Wenkbrauwen waxen

De wenkbrauwen bijwerken kan op diverse manieren waaronder epileren, harsen, scheren en waxen. Het epileren van je wenkbrauwen kost echter veel tijd en na het scheren groeien de haartjes snel terug. Gelukkig kun jij bij The Wax Bar je wenkbrauwen laten bijwerken waardoor je nog langer kun genieten van een mooi en glad gezicht. Bij de behandeling die wij aanbieden om je wenkbrauwen te laten waxen, worden de wenkbrauwen niet geshaped. Ze worden rondom opgeschoond naar de al bestaande vorm.

Wenkbrauwen waxen of harsen

Het waxen van het gezicht doet helemaal geen pijn. Dat komt omdat we bij The Wax Bar gebruik maken van onze eigen unieke Supreme Hot Wax. In tegenstelling tot harsen doet waxen dus echt veel minder pijn. Het verschil tussen harsen en waxen is dat hars zich zowel aan de haartjes als aan de huid hecht, waardoor de huid belast wordt. Bij Waxen hecht de wax zich alleen om het haartje. Hierdoor doet het veel minder pijn als jij je gezicht laat waxen en belast jij je gezichtshuid minder met een waxbehandeling dan al je kiest voor harsen.

Wenkbrauwen waxen bij The Wax Bar

Het kun gevaarlijk zijn als je zelf aan de slag gaat met het ontharen van je gezicht. Ga daarom voor het waxen van je gezicht niet zelf aan de slag, maar kies voor een optimaal resultaat voor een gezichtswax die wordt verzorgd door een professional bij The Wax Bar. The Wax Bar is te vinden op diverse locaties in het hele land. Zien we je snel?