Wenkbrauwen waxen

Wenkbrauwen waxen

Eens in de zoveel tijd moet je er helaas weer aan geloven: het epileren van de wenkbrauwen. Eén voor één trek je de overtollige haartjes eruit in de hoop je wenkbrauwen weer mooi in model te krijgen. Een hels karwei, want beide wenkbrauwen in hetzelfde model epileren is niet makkelijk en vaak trek je een verkeerd haartje uit je wenkbrauw. Gelukkig hebben wij hier een oplossing voor: laat je wenkbrauwen waxen! Bij The Wax Bar kun je je wenkbrauwen laten waxen op een uiterst professionele manier.

button (2)

Wenkbrauwen harsen of wenkbrauwen waxen?

We horen je al denken: doet het waxen van de wenkbrauwen niet ontzettend veel pijn? Gelukkig kunnen we je gerust stellen, want dat valt reuze mee. Waarschijnlijk haal je het harsen van wenkbrauwen en het waxen van wenkbrauwen door elkaar. Doordat de wax alleen aan het haartje van de wenkbrauw blijft kleven en niet, zoals bij harsen, aan de huid, doet waxen een stuk minder pijn.

Wenkbrauwen waxen bij The Wax Bar

Ga voor het waxen van je wenkbrauwen niet zelf aan de slag, maar kies voor een optimaal resultaat voor een waxbehandeling die wordt verzorgd door een professional. The Wax Bar is te vinden op verschillende plaatsen in Nederland, waardoor je geen uren hoeft te reizen voor een prettige wenkbrauw wax. Denk voor de behandeling na over de vorm van je wenkbrauwen en hoe je je wenkbrauwen graag gewaxt wilt hebben. Vind je het lastig om te bepalen welk model wenkbrauw het beste bij jouw gezicht past? Geen probleem, onze Wax Technicians geven je met alle liefde en plezier advies.

Schermafbeelding 2015-08-07 om 12.12.10

Wil je meer informatie over het waxen van de wenkbrauwen of één van onze andere waxbehandelingen? Neem gerust contact met ons op. Tot snel bij The Wax Bar!