Meet the Team

Meet the Team

Een waxbeurt kan best spannend zijn. Gelukkig kijken onze Wax Technicians nergens meer van op en laten ze je tijdens jouw behandeling op je gemak voelen. 

Meet Shannon, één van onze toppers uit Breda. We stelden haar 3 vragen over haar werk als Wax Technician bij The Wax Bar.

Wat vind je het leukste aan werken als Wax Technician?

Het contact met de klanten! Daarbij hoor ik elke dag weer bijzondere verhalen. 

Wat is je beste tip voor mensen die nog nooit hebben gewaxt?

Mensen denken vaak dat het haar niet lang mag zijn. Maar dit is geen probleem. Mijn advies: stop minimaal 2 weken voor je wax afspraak met scheren en begin een week van te voren met scrubben op de plek die je wilt laten waxen. Doe dit zo’n 2 a 3x per week. 

Waarom The Wax Bar?

Ik wilde graag bij een bedrijf werken dat aansluit bij mijn eigen kernwaarden en bij wat ik belangrijk vind in een werkgever. In The Wax Bar en hun kernwaarden (positiviteit, confidence, no-nonsens en hands on) heb ik dat helemaal gevonden!

Blog 1

Meet Iesha

Waarom werk je graag bij The Wax Bar?

De reden waarom ik graag bij The Wax Bar werk is omdat ik een mensen-mens ben. Ik houd van mensen en als ik zie hoe zelfverzekert onze klanten The Wax Bar na het waxen verlaten dan heb ik mijn doel voor die dag bereikt!

Wat vind je het leukste aan je werk?

De enthousiaste klanten en de gesprekken, die plaatsvinden in de behandelkamer. Ook vind ik het vertrouwen dat klanten in mij hebben een fijn gevoel

Wat is je beste tip voor na het waxen?

Na 48 uur goed scrubben en ALTIJD insmeren na het scrubben. Zo blijft de huid mooi en voorkom je irritaties. Vraag ook altijd jouw Wax Technician advies over welke producten het meest geschikt zijn voor jouw huid. Daar zijn we voor.

 

iesha

Meet Melanie, één van onze toppers in Amsterdam. We stelden haar 3 vragen over haar werk als Wax Technician bij The Wax Bar.

Wat vind je het leukste van je vak?

Het leukste aan mijn vak vind ik toch echt wel dat ik mensen super zelfverzekerd naar huis kan laten gaan, super smooth and ready to face the day! Maar natuurlijk ook de super grappige en gezellige gesprekken die je met de klanten kunt hebben.

Waarom werk je bij The Wax Bar?

Ik vind de no nonsense aanpak van The Wax Bar heel fijn om mee te werken. Wij vertellen jou als klant precies wat je kunt verwachten en wat de beste stappen zijn voor de naverzorging. Als je je daar aan houdt gaat het waxen de volgende keer nog sneller en beter!

Welke misverstanden hoor je vaak over waxen?

Het grootste misverstand dat je hoort is dat je gelijk vanaf de eerste waxbeurt 6 weken haarvrij bent. Dit klopt niet, want de eerste paar keer dat dat je waxt liggen er nog haartjes onder je huid die nog door moeten komen van het scheren. Het beste resultaat krijg je dus als je een paar keer terugkomt!
 

 

insta2

Tijd voor een feestje, want vandaag is onze Kim maar liefst 10 jaar bij ons in dienst! Ze begon op 1 juni 2011 als Barista en werkte daarna een tijd als Storemanager van onze locatie in Rotterdam. 

Vanaf de tweede lockdown nam Kim de rol van Customer Support op zich. Grote kans dus dat je - wanneer je contact met ons opneemt - bij Kim terecht komt.

Je herkent Kim aan haar spontaniteit, haar glimlach, en geweldige support voor zowel klanten als teamleden. 

We stelden haar 3 vragen over haar werk bij The Wax Bar:

Waarom al 10 jaar bij The Wax Bar?

Het contact met de klanten en de samenwerking met het team. Na 10 jaar voelt het echt als mijn 2e thuis en ga nog steeds elke dag met veel plezier naar mijn werk toe.

Wat vind je het allerleukste aan je werk?

Het volledige wax bar team en verder het contact met mijn klanten.

Wat is je beste tip voor mensen die voor het eerst gaan waxen?

Wees niet bang, alles komt goed en niks is raar.

Dankjewel Kim voor de afgelopen 10 jaar, op hopelijk nog heel veel mooie jaren!

 

Kim