benen

Lente, lente ... wat heerlijk dat je er weer bent!

Lente, lente, lente…heerlijk dat je er weer bent.

21 maart is de dag dat de lente weer is gestart. Voor veel mensen is de lente het seizoen, waar men naar verlangt na de mooie en vaak kouden, natte winter. In de lente komt het steeds vaker voor dat we kleding gaan dragen, waarbij onze mooie huid te zien is.

Niet alleen is een gladde uit een hygiënische en comfortabele keuze, je kunt je er ook nog eens een stuk zelfverzekerder door voelen en je prettig voelen in je eigen huid. Daarom is het waxen van bepaalde lichaamsdelen voor velen een echte uitkomst.

Regelmatig waxen is een lifestyle

Hij of zij die zich regelmatig laat waxen bij een professionele wax salon zoals The Wax Bar kan dit beamen; regelmatig waxen is een lifestyle. Bij waxen is het namelijk zo: hoe vaker je het doet, hoe zachter de haartjes terugkomen. Hiermee doorbreek je de haargroeicyclus en zal je merken dat de haartjes weer terug groeien als stugge, harde haartjes. Dit is natuurlijk zonde!

Minder huidirritatie en uitslag

Verder heeft het aanhouden van een wax routine ook als voordeel dat je het hele jaar door je huid afstand laat doen van scheermesjes. Scheermesjes kunnen erg scherp en irriterend werken voor de huid waardoor er kans is op huid- en scheerirritatie, maar ook op huiduitslag. Door regelmatig te waxen kun je dit voorkomen. Een ander voordeel van regelmatig waxen wat niet veel mensen weten, is dat waxen ook goed kan zijn voor het verwijderen van dode huidcellen. Na iedere wax behandeling zullen de dode huidcellen verwijderd zijn, kan je huid weer helemaal opleven en plaats maken voor nieuwe en gezonde huidcellen.

Een zachte huid met onze verzorgingsproducten

Niet alleen zorgt de wax voor een gladde en gezonde uit. Ook kunnen de verzorgingsproducten van The Wax Bar daar aan bijdragen, zoals bijvoorbeeld onze verzorgende Coconut Balm Care of Organic Shea Butter. Breng deze aan na een wax behandeling voor een zachte, soepele en verzorgde huid. Informeer bij een van onze wax-specialisten als je meer wilt weten over onze verzorgingsproducten.