Supreme Wax | Press

Nieuwste superwax maakt ontharen relaxter dan ooit

Rotterdam – Let’s be honest. De afgelopen maanden hebben we allemaal weer onze wintervachtjes laten staan, want why bother? Niemand die het ziet. Maar met het aantreden van de lente en de eerste rokjesdag die weer op de loer ligt, is het de hoogste tijd om je lichaam weer sunproof en dus haarvrij te maken. Daarbij wil je natuurlijk dat de haartjes zo lang mogelijk weg blijven en dat de waxbeurt zo pijnloos mogelijk is, dus what to do? Na jarenlang onderzoek en innovatie op het gebied van hot wax is er eindelijk dé oplossing voor dit dilemma: de nieuwe Supreme Wax van The Wax Bar. Deze revolutionaire en uiterst hygiënische hot wax is de enige hot wax op de markt die op ieder lichaamsdeel kan worden gebruikt en zorgt dankzij unieke ingrediënten voor een aanzienlijk minder pijnlijke waxbehandeling en een zacht perzikhuidje die minstens vier weken zo blijft.

De Chanel onder de hot wax

Met het mooie weer in het verschiet moeten we er allemaal weer aan gaan geloven: ontharen. Je wil continue voor sexy, glad en kaal gaan, maar de herinnering aan jouw laatste ontharingsbeurt doet je toch weer naar het scheermesje grijpen. “Dat moet echt anders”, vindt Sophie van den Haak, oprichtster van The Wax Bar. “Ik heb er mijn missie van gemaakt om de angst voor pijn weg te nemen. Waxen moet voor iedereen toegankelijk zijn, dus bij ons op de behandelbank geen klamme handjes, gevloek en tranen.” En zo maakt de revolutionaire Supreme Wax het ondergaan van een waxbeurt mogelijk voor iedereen.

Deze hot wax is hypoallergeen, verrijkt met verzorgende calendula en bevat een geheim ingrediënt dat de huid een milde peeling geeft waardoor ingegroeide haartjes worden voorkomen. De wax pakt de allerkortste haartjes mee en hecht zich echt alleen aan haartjes in plaats van aan haartjes én huid. Niet alleen is de behandeling hierdoor minder pijnlijk, maar het leidt ook tot veel minder huidirritatie. In tegenstelling tot reguliere stripwax hecht de Supreme wax zich namelijk niet aan de huid waardoor deze aanzienlijk minder wordt belast. And it works – deze Chanel onder de hot wax is nu al razend populair. “We hebben klanten die met tranen in hun ogen hun benen lieten waxen of hevige reacties op de huid kregen. We hebben hen de Supreme Wax laten proberen en de resultaten zijn verbluffend: ruim 84% van onze klanten wil niets anders meer.”

De zeven wax-geboden

1.     Laat het haar twee á drie weken groeien voor een waxbehandeling zodat de haartjes minimaal een halve centimeter lang zijn.

2.     Scrub de huid regelmatig voor en na het waxen om ingegroeide haartjes te voorkomen.

3.     Maak de huid goed schoon voor het waxen (er is een speciaal kleedkamertje met reinigingsdoekjes).

4.     De kracht van herhaling: de waxmethode van The Wax Bar is super snel en zo pijnloos mogelijk. De pijn wordt steeds minder naarmate je vaker waxt.

5.     Overleg altijd met de Wax Technician over allergieën, medicijnen of aandoeningen.

6.     Vermijd warmte en wrijving gedurende de eerste 24 uur na de behandeling en gebruik een antibacterieel doucheproduct zonder parfum.

7.     Don’t be afraid, just go for it. Works like a charm.

Wax on wax off

Naast pijn merkte Sophie van den Haak dat schaamte de tweede drempel vormt om de stap naar The Wax Bar te maken. Voor een behandeling moet het haar even groeien, waardoor mensen zich ongemakkelijk en onaantrekkelijk voelen. Daarnaast is het voor velen lastig om bij de Wax Technician naar binnen te stappen omdat zij zich schamen, zeker als het gaat om een Brazilian of een Male Brazilian Wax. “En dat terwijl haargroei op verschillende plekken van het lichaam een doodnormaal proces is”, stelt Van den Haak. “Ik wil absoluut niet dat schaamte een reden is waarom mensen niet voor een waxbehandeling gaan. Dit wil ik bij mensen wegnemen. Onze professionele Wax Technicians zijn super ervaren en zorgen dat iedereen zich op zijn of haar gemak voelt.” Deze Wax Bar-experience blijkt bij iedereen goed aan te slaan. Zo bestaat de klantenkring van The Wax Bar voor 40% uit mannen, terwijl de drempel voor mannen over het algemeen hoger is dan voor vrouwen, aldus Van den Haak. “Mannen voelen zich bij ons echter zo op hun gemak dat ze na een eerste waxbehandeling blijven terugkomen. Een groter compliment is er niet.”

De conclusie: wie glad wil zijn zal wel een beetje pijn moeten lijden, maar zo min mogelijk en in een comfortabele, fijne omgeving.