artist

Vajazzling

Het ontharen van de schaamstreek is bij veel vrouwen een regelmatig terugkerende activiteit. Een waxbehandeling zorgt ervoor dat de schaamstreek voor minimaal twee weken wordt ontdaan van haartjes. De huid wordt zacht en je ervaart een ultiem fris gevoel. Voor een echte finishing touch na het waxen van de venusheuvel, is een Vajazzling treatment de trend van het moment. We horen je denken: “Uhhh, een Vajazzling treatment, wat is dat? Tell me more!”. 

Het ontstaan van de term Vajazzling

We kunnen ons goed voorstellen dat de term Vajazzling weinig belletjes bij je doet rinkelen. Het woord Vajazzling is echter alweer een decennium oud. Tijdens een Amerikaanse talkshow in 2010 sprak Jennifer Love Hewitt over het Vajazzlen van de Vajayjay.

Wat is Vajazzling?

Oke, er werd dus gesproken over het Vajazzlen van de Vajayjay, maar wat is Vajazzling dan precies? Het woord Vajazzle is een samenvoeging van ‘vagina’ en ‘bedazzle’, wat betoveren betekent. Ofwel: Vajazzling is het betoveren/versieren van je schaamstreek. Dit gebeurt door een design van siersteentjes op de schaamstreek te plakken. De versiersels zouden vervolgens ongeveer een week moeten blijven zitten, waarna de steentjes er vanzelf afvallen.

Het versieren van de venusheuvel met kristallen en gekleurde steentjes is met name populair gedurende de feestdagen. Bedazzle je Vajayjay voor de kerstperiode met een bijpassend kerstachtig motiefje of verras je geliefde op valentijn met een geblingde venusheuvel. Met een Vajazzling treatment blink je écht uit down under en geef je je zelfvertrouwen een boost.

Niet al het goud blinkt: de nadelen

Er zitten echter ook wat nadelen verbonden aan Vajazzling. Zo zouden de steentjes een week moeten blijven zitten terwijl deze in de praktijk vaak na twee dagen al loslaten. Verder is het dragen van strakke kleding niet altijd even prettig in combinatie van een Vajazzlde schaamstreek en kunnen de steentjes voor ontstekingen down under zorgen.

Brazilian wax voor je vajazlling treatment

Mocht je ondanks de nadelen toch je schaamstreek willen laten Vajazllen, dan is een brazilian wax een must. De haartjes blijven hierdoor minimaal 2 weken weg, waardoor de kristallen het best tot hun recht komen en blijven plakken. Een dag na een scheerbeurt zie je vaak alweer haartjes, hierdoor blijven de steentjes minder goed zitten.

Maak een afspraak voor een brazilian wax!

Ben jij enthousiast geworden over het vajzazllen van je Vajayjay? Zorg dan voor de juiste voorbereiding en maak een afspraak voor een brazilian wax behandeling.

Volg ons op social media:

Instagram
Facebook